Viktminskningsträning

Att leva i hypodynamisiden kan du, utan att välja, glädjas i någon motoraktivitet. Om du inte har tid / önskan / pengar för vandring i fitnesscentret, pool , cykel, inspelning i sportavsnitt, för viktminskning kan du använda banal fysisk utbildning. Tro mig, även skolkomplexen för fysisk utbildning kommer att uppfattas av din kropp som en livring för en drunkningsman.

Vi försökte förgäves att vara vana vid fysisk utbildning och idrott (eller att avvänja det - det beror på hur mänsklig och söt läraren var) under skolåren. Jag kommer ihåg då, vi letade efter eventuella möjligheter att gå, få ett certifikat "av hälsoskäl" och göra allt för att säkerställa att "tillfredsställande" antecknades i loggen med varumärkena. Och den mest fruktansvärda sak är att översticka staven med att agera och komma in i gruppen om förbättrad hälsoutbildning.

Och nu skulle vi inte bry oss, men det är ingen tid ...

Om du fortfarande har 30 minuter ledig tid, spendera nästa uppsättning av fysisk utbildning i luften - effekten blir många gånger högre.

övningar

  1. Benen är axelbredd i varandra, knänna är halvböjda, armarna hänger avslappnade. Vi gör steg för steg åt höger och vänster, medan vi flyttar till vänster lyfter vi höger axel till örat, medan vi flyttar till vänster - den vänstra. Vi utför allt i en dynamisk takt, efter tio repetitioner passerar vi till stigningen på båda axlarna samtidigt.
  2. Vi spring på våra ben, knäböj och knäböj våra knän, höja vår högra arm upp ovanför huvudet, lägg vår vänstra arm i midjan och sträck sedan vår vänstra arm över huvudet, höger hand i midjan. Vi utför 8 liftar, fortsätt sedan våren på benen och flytta händerna till bröstets höjd - dra framåt med kroppsskiftet, sedan vänster och höger hand.
  3. Går på plats - återställer andning. Aktivt riva av benen från golvet, inte glömma händerna på rörelsen.
  4. Stegsteg åt sidan - börja med den högra foten, crouch, dra vänstra benet till höger. Ta sedan ett steg mot sidan med vänster fot, crouch, dra upp det högra benet. Vid knäbenet lyfter vi våra händer på båda sidor, på rätningen - händerna ihop framför kroppen. Vi gör 8 gånger, sedan accelerera och utföra 8 gånger.
  5. Steg kvar, vi lägger till händer - på flytten till sidan, händer upptagna till axlarna, är skilda, på knutens fog - händerna är böjda ihop framför bröstet.
  6. Återställ andningen - steg på plats, höj händerna - andas in, sänka - andas ut.
  7. Benen på axelns bredd - vi överför kroppens vikt till vänster ben (vänster ben är böjd, höger ben sträcker sig), vi fördelar kroppsvikten jämnt (båda benen böjer), kroppens vikt på höger ben (höger böjer, vänster sträcker) på bekostnad av fyra - räta ut benen.
  8. Vi sträcker sig till sidorna - en lutning till vänster, höger arm över huvudet, vänster hand är pressad mot kroppen, benen är raka, vi lämnar till mitten - benen är raka, armarna är skilda från sidorna, lutningen till höger är vänster arm ovanför huvudet, höger pressas mot kroppen. Sedan går backarna framåt, växlar dem med utgången till IP, och sluttningarna till höger och vänster.