Protein Bantning Cocktail

Som du vet är protein detsamma som protein, bara en engelsktalande variant av namnet. Jo, protein är självklart livets källa. Tyvärr är det första som kommer att tänka på när man nämner proteincocktails - pumpade män, inte alltid attraktiva i deras överflöd av muskelvävnad. Men faktiskt används proteinskakningar, både för viktminskning och för att bygga muskelmassa. Tror du inte på det?

Fångsten är i "extra aktiviteter". Så, om du använder proteincocktails, kommer du att utföra tungt fysiskt arbete, eller svänga med vikten i timmar, då ja, du bygger upp muskler. Och om du utför måttlig träning (fitness utan extravikt, aerobics, dans) - kommer du att kunna gå ner i vikt på protein skakningar.

nytta

Användningen av protein för vår kropp är välkänd. Konsumerar proteinskakningar , du kommer att störa muskelkatabolism, det vill säga processen med förstörelse av muskelvävnad. Kataboliska processer ingår efter sömn, liksom efter träning.

Mottagandet av proteinet förlänger känslan av mättnad. Eftersom proteincocktailen inte innehåller många kalorier, men består av protein, var inte rädd för att bli bra, kommer känslan av mättnad att uppstå, eftersom proteinerna smälts i mer än 6 timmar.

Om du är på en diet ökar konsumtionen av proteinskakningar energiförbrukningen för att smälta mat med 30%.

Protein cocktails kommer att reglera metabolismen, lindra dig av slöhet och trötthet, och dina muskler blir elastiska, lätt präglade. På grund av att proteinet inte är benägen att bli fett, har du också en chans att bli av med hatad celluliter.

recept

Nu får vi se hur man förbereder en proteinskaka. Det finns tre alternativ:

Vi kommer att överväga det senare alternativet, men anser att "butik" -proteinet innehåller rent protein, och "hem" -produkter (stearinost, mjölk) innehåller inte bara protein utan även fetter.

Raspberry cocktail

ingredienser:

beredning

Mala hallon i en mixer, tillsätt mjölk och yoghurt, återigen vispa och njut av smaken av hälsan!

Kiwi och honung

ingredienser:

beredning

Kiwi rengörs och skärs i små kuber, piskas i en mixer. Honung upphettas till halv-flytande tillstånd, lägg till kiwi tillsammans med mjölk och yoghurt. Slå igen

Curd Cocktail

ingredienser:

beredning

Havreflakor koka med kokande vatten i 3 minuter. Slå i blandaren kesost, mjölk, flingor och skalad frukt.

Ananascocktail

ingredienser:

beredning

Koka de hårdkokta äggen, välj önskad mängd proteiner och äggulor, slå i en mixer tillsammans med ananas, vatten och nötter. Alla recept av proteinskakningar för viktminskning kan du ändra efter eget gottfinnande, beroende på din smak och tillgången på ingredienser i kylskåpet. Lägg till nötter - de innehåller användbara oljor, tillsätt bär - de är alla sockerfria och är antioxidanter, gör cocktails baserade på yoghurt, ägg, mjölk, kefir, cottage cheese.

Receptionen av cocktails

Sammanfattningsvis, lite om hur man ordentligt dricker proteinskakningar.

  1. För det första druckar cocktailerna långsamt, mättar och njuter.
  2. För det andra ersätter inte cocktails mat, men kan minska antalet måltider från 5 till 3, om du dricker en cocktail till frukost och till exempel ett mellanmål för morgonen.
  3. För det tredje är den bästa tiden att ta en cocktail morgon och tid efter träning (en halvtimme efter klassens slut).