Jeans Dsquared

Kanske, i varje garderob (och kvinnlig, manlig och barn) finns det åtminstone några jeans. Denna klädsel, som ursprungligen skapades för män som en arbetare, var så praktisk och universell som snabbt vann vanliga människors kärlek. Nästan varje modehus innehåller periodiskt jeans i sina samlingar. Och varumärket Dsquared är inget undantag. Snygga jeans Dsquared - en dröm om varje tjej som lever i en dynamisk takt, gillar att klä sig i urban stil och samtidigt betona sin egen personlighet. Designarna av det italienska företaget, som grundades i Kanada av tvillingbröderna Kaiton, förstår intuitivt vad de krav som moderna tjejer ställer på jeans. Det är därför samlingarna av varumärket Dsquared alltid möter kvinnors önskemål.

Med tiden

Varje ny show av skapandet av Dan och Dean Keithon är en riktig show, där epicenteret med uppmärksamhet är fashionabla kvinnors jeans Dsquared. Vid första anblicken kan det tyckas att de är helt olämpliga för vardagsdräkt, eftersom de ser för djärva, chockerande , extravaganta. Men detta intryck är bedrägligt. Faktum är att modellerna själva kännetecknas av en enkel klassisk skärning. De flesta jeans har fem fickor, en blixtlås och ett märke med Dsquared-logotypen. Siluett på dem klassiska, och material för skräddarsydd av jeans används endast de mest kvalitativa, samt tillbehör. Detta är exakt det fall då all "salt" finns i detaljerna. Så, den klassiska mörkblå färgen på jeans kommer till liv tack vare en så enkel designlösning som gnugga. Whitewashed byxor, ränder som simulerar veck, illusionen av sprayfärg - allt detta gör vanliga modeller till exklusiva. Älskare av ungdomsstil av kläder är glada över metallprydnader (nitar, kedjor, taggar), vilket är bevis på att deras ägare har en karaktär. Och vilka djärva upproriska bilder gör att du kan skapa snygga jeans med låg passform - och i sneakers och skor på hårnålen ser du fantastiskt om bilden spelas med jeans Dsquared.

Designers of the brand är alltid ett steg före världstrenderna. Så, efter de tätt skinniga jeans som erövrade hjärtan av tjejer under de senaste årstiderna, glädde Dsquared oss ​​genom att släppa fashionabla kvinnliga pojkvän jeans. Trots det lösa klippet och tillhörde unisexkläderna, blev dessa modeller genast föremål för många flickers önskan. I kombination med sportskor och korta jackor ser dessa jeans pojkvänner fantastiskt ut.

Viktiga nyanser

Planerar du att få ett nytt par snygga jeans Dsquared? Hitta den modell du gillar i flera märkesbutiker fungerar inte. Men om du bestämmer dig för att köpa ett köp i en nätbutik, överväg en viktig punkt. Nästan alla modeller av jeans Dsquared nemeradyat en och en halv storlek. Dessutom är landningen i dem låg eller mycket låg, så de är idealiska för långbeniga tjejer med en chiseled figur. Men det finns inga åldersbegränsningar! Modiga jeans kan plocka upp till sig själv och tonårsflickor och kvinnor i åldern som utövar ett aktivt sätt att leva. Ett slående exempel är den amerikanska popdivaen Madonna, som bär Dsquared jeans både i vardagen och på scenen. Förresten var det hon som blev den kreativa musen för bröderna Kayton, sedan 2002 bad hon dem att skapa scenkostymer för henne och hennes lag. Självklart lyckades designerna med uppgiften att håna.