Moon plot

För länge sedan visste folk att månen har energi och det kan användas till gott. För detta finns det ett stort antal ritualer och konspirationer som hjälper till att lösa många problem. Det är viktigt att använda magi på rätt dagar.

När är det bättre att plotta på månskalendern?

Alla ritualer är uppdelade enligt jordens satellitfas. Till exempel rekommenderas inte den nya månen att använda magi och det är bäst att tänka på dina önskemål och mål. Om du läser månskonserierna i tillväxtfasen, kommer de säkert att ge resultatet. Rites ska vara inriktade på att öka något, till exempel pengar, hälsa, kärlek, lycka etc. Under denna period måste du också göra olika amuletter. Den avtagande månens period är lämplig för att utföra ritualer som är relaterade till att bli av med något, till exempel skulder, dåliga vanor, negativ etc. Den bästa tiden att använda magi är fullmånen. Vid denna tidpunkt kommer varje plot att ge den önskade ritualen.

Plot på första måndagen för önskan

För att fördjupa dig när dina drömmar närmar dig, kan du göra en enkel ritual. För att göra detta, skriv på ditt vanliga papper. Ta två ljus, en för att vara större än den andra och placera dem i ljusstaken. Därefter lyser ett stort ljus med en match, och en liten från sin flamma. Under detta är det viktigt att ständigt tänka på din önskan. Ta sedan ett ark med en skriftlig önskan och sätt den i brand så att endast sista brevet försvinner. Berätta sedan för diagrammet:

"Idag bränner jag bokstaven" X ". Från förbannelserna, bortskämda, onda ögon, kommer den Helige Ande att skicka på en gång. "

Sätt ut ljusen och sätt dem på en hemlig plats. Nästa dag bränner du näst sista bokstäver etc. Upprepa ritualen tills hela texten är bränd. Vid slutet av ljuset, lämna helt för att bränna.

Tomt på månstenen för skönhet och lycka

Månstenen talar när det gäller månens faser. Om du vill använda den för andra ritualer, måste du göra detta efter månens uppsättningar, och om du ska lösa inhemska problem, sen före soluppgång. Riten är på måndag. Håll en sten i dina händer, säg en sådan konspiration:

"En född, obehandlad, obetydlig Ande,

Anslut allt till ett.

Koppla ihop jordens kraft

Med kraften i känslor i denna fånns sten.

Må Önskets kraft födas,

Låt kunskapens kraft födas,

Låt kraftens styrka födas.

I stenen är det namnet på stenen för evigt.

Jag (ditt namn) för hjälp,

Detta är min vilja och det är det också.

Må det uppnås och genom din vilja. "

Ord upprepa 20 gånger.

Månen konspiration att älska

Använd ritualen om du upplever uppriktiga känslor och inte vill leda en man från en annan familj. För att fortsätta till det är vid fullmåne under perioden 23.00 till 3-00. Stäng av ljuset och tänd det röda ljuset. Det är viktigt att elden var i ögonhöjd. Titta på flamman, säg en tomt som du behöver lära av hjärtat:

"Jag ska tända ett ljus i nattkronan, jag kommer att böja för det tre gånger ödmjukt, och jag kommer att säga orden konspiratoriskt:

Åh, du är stora ljusets andar, onda angrepp från kärleksledningar,

Du hör mig, ber för dig, släck inte ljuset som jag tändte,

Jag upplyste henne med ren tanke: jag bjudde inte någon annans man,

Jag privatiserade min fästman.

Men hon tändte för sin mans brudgums skull, älskling till mig av suslyms öde.

Och jag ber, ljusa andar, ge eld till din styrka,

Genom den maktens kraft, allomfattande, från kärlekskärlek försvarande.

Du tänder elden i hjärtat av det söta, upplyser i alla böjarna,

Skina längst ner - jag kan lukta, det ligger en bit is - avundsjuk på en grym arg argentinska.

Smälta den tornet, riva den med bränsle.

Och mer jag ber, goda andar, tänd en eld i blodet av en söt,

Så att han var förälskad var han mild - hård och som en sipp av vatten i sultrig värme skulle min kyss vara söt mot honom.

Och tredje gången jag ber, är andarna ljusa, skydda min rena kärlek, rädda mig en älsklings man (brudgum) med ett lojalt hjärta, inte delbart för någon. "