Shish kebab från kycklinglår

Shish kebab från kycklinglår är ett utmärkt recept på familjen middag eller picknick. Köttet är otroligt ömt, saftigt och otroligt mjukt.

Shish kebab recept från kyckling lår

ingredienser:

beredning

Låren tvättas, vi doppar med pappersservetter, tar bort nagelbandet och skär ut benet noggrant. Den resulterande massan skärs i små bitar och kastas i en skål. Lök rengörs, strimlas med halva ringar, vi slänger dem till kött, lägger till kryddor, örter och smör. Blanda försiktigt allt och marinera Shish Kebab-klockan 8 i kylskåpet, vilket täcker locket. Därefter häller vi skivor efter smak, sträng på spett och stek, sprinkla köttet med marinaden och vänd över till andra sidan.

Shish kebab från kycklinglår i majonnäs

ingredienser:

beredning

Kycklinglår för shish kebab tvättas, skärs i bitar och hälls med marinaden. För att göra det, vispa ihop majonnäs med ketchup och tillsätt krydda efter smak. Montera disken i kylskåpet och marinera köttet i ca 5 timmar. Sedan sprider vi låren på gallret och stekar över heta kolar och vrider regelbundet över. Vi lägger den färdiga maten på en tallrik och serverar den med färska grönsaker och gröna grönsaker.

Shish kebab från kycklinglår i kefir

ingredienser:

beredning

Så, innan vi plockar kycklinglåren för en shish kebab tvättar vi köttet, dopp det med en servett och kasta den i en djup skål. Blanda separat kefir med kryddor. Lök rengörs, strimlas med tunna halvringar och grönarna sköljs och skakas. Nu sprider vi strålen mellan kycklinglåren, vi täcker med gröna och vi häller allt med kefir. Vi marinerade Shish kebab från fågeln i ca 3 timmar, och under tiden förbereder vi kolen. Sträng därefter köttet på metallspettarna och steka tills det är klart.

Shish kebab från kycklinglår med ättika

ingredienser:

beredning

Kyckling lår tvättas, torkas, skalas och läggas i en kastrull. Basil är sköljd, finhackad och kastad till köttet. Häll sedan i ättika, tillsätt kryddorna och blanda noggrant. Vi tar kycklingen i 3 timmar, tar bort disken i kylskåpet. Efter en tidslängd sprida låren på en metallgrill och steka över kolarna. Var 5: e minut, vrid bitarna av kyckling så att de är jämnt stekt. Färdigmaträtt serveras med någon sås, färska grönsaker och örter.

Läckra Shish Kebab från kycklinglår

ingredienser:

beredning

Hela benet tvättas noggrant under kallt vatten och torkas med pappersservetter, promakivaya från alla håll. För att göra marinade, rengörs vitlök, riven, tillsätt alla kryddor, häll i oljan, äppelcidervinäger och lätta mala hela med en sked tills den är jämn. Fyll den resulterande såsen med våra lår och blanda, gnida kryddorna i köttet. Vi lämnar Shish Kebab marinerade i ca 3 timmar, och sedan sprida kycklingbitarna på en metallrista och steka tills de är klara över kolen. Vi serverar en maträtt med alla grönsaker och färska örter.