Emma Watson svarade alla som kritiserar henne för hennes nakna bröst

Senast hade alla beundrare av talangen från den 26-årige skådespelerskan Emma Watson, som kom ihåg av många av målningarna om Harry Potter, möjlighet att njuta av hennes fotomöte i Vanity Fair. Bilderna med skådespelerskan var oväntade, lite provocerande och ömma. Det verkar som om det fortfarande är nödvändigt, men feministerna, som Watson så aktivt stöder, visade sig vara inte redo för detta.

Emma Watson på omgången av Vanity Fair

Internet "exploderade" från fotograferingen av Emma

Det är ingen hemlighet att den brittiska skådespelerskan Watson sällan tillåter sig att visa på skärmen eller i bladen nakna kroppsdelar. Bilden i Vanity Fair-glansen öppnade bara delvis Emma's nakna bröst, och en hel massa ill-wishers föll på skådespelerskan med förbannelser. Här är några kommentarer du kan hitta på Internet: "Min Gud, och det här är vår ivriga feminist? Hur kan jag gå om detta och visa alla ett bröst? "," Jag förstod inte något .... Men hur mår Emmas appeller till flickor om feminism? Hon är inte längre hos oss? "," Det visar sig att hon är en feministisk - tomma ord och en önskan att visa alla sina bröst vann "etc.

Det var detta foto av skådespelerskan som inte passade feminister
Läs också

Emma förklarade sin position

Efter att skandalen började blossa upp, bestämde Watson att få klarhet i situationen. I hennes senaste intervju för Reuters sa skådespelerskan dessa ord:

"Generellt överraskar den här hela situationen med mitt arbete med Vanity Fair mycket. Jag trodde att samhället förstår vad feminism är, men det visar sig att det inte är det. Jag uppmanade alltid tjejerna att förfoga över deras kropp och liv bara på det sätt de vill ha. Det är mycket viktigt att kvinnor har möjlighet att välja! Och nu får jag intrycket att feminism för många är en slags pinne som kan slås av "skyldiga" kvinnor och försöker driva dem i en slags oförståelig ram. Feminism har alltid varit förknippad med frihet. Jag förstår inte vad mitt bröst handlar om. Det här är förvirrande och avskräckande. "
Emma förklarade vad feminism är