Några dagar i livet av Blake Lively: en snygg fest och skytte i den nya filmen

De fans som följer livet och arbetet hos den 30-årige filmstjärnan Blake Lively vet att flickan inte bara är en eftertraktade skådespelerska, utan också en underbar fru, mamma och också en person som gillar att ha kul. För några dagar sedan fanns nyheter om skådespelerskan, som rapporterade att Blake deltog i den fina parten, slog alla på hennes ovanliga sätt, efter att hon visade sig på uppsättningen av tejpen "Rytmafördelningen" och blev en brunett.

Blake Lively med gästerna på festen

Öppen rygg, stor läppstift i hand och gips

30-årig Lively var förrgår på festen, som arrangerades av konstnären Ashley Longshore. Vid evenemanget uppträdde Blake i en ganska ovanlig, liksom för hennes bild. Innan fotograferna som filmade firandet uppträdde Lively i en rosa tröja som öppnade kändisens baksida och gröna byxor med hög passform och breda byxor som sys från ett tyg med ett animaliskt tryck. Lägg till en vridning till den här bilden Blake bestämde sig med ljusa röda spetsiga höghåriga skor och en koppling som liknade en stor röd läppstift.

Blake Lively och Ashley Longshore

Men trots den här ganska levande bilden uppmärksammades många fans på den andra. Den högra handen på filmstjärnan var insvept i några bandage, där fansen såg en gjutning. Här är vad du kan läsa på Internet: "Blake klädd väldigt ful. Hon går till det här ensemblet, men hur är det med hennes hand? "" Livlig är en mycket vacker kvinna, men jag är orolig för hur hennes högra hand ser ut. Det är sant att döma av bilderna från festen, inte Blake stör dessa bandage alls. "" Och jag tycker att Lively har en kasta på handen. Krossade hon det? "Etc.

Blake Lively
Läs också

Blake på set "Rytmavsnittet"

Efter den berömda skådespelerskan hade kul på festen, nästa dag såg hon redan på jobbet - uppsättningen av actionfilmen "Rytmafördelningen". För några månader sedan hade Internet redan skrivit många bilder med en 30-årig skådespelerska, som var klädd i baggiga kläder, och hennes hår var väldigt mycket som smutsigt och obehagligt hår. Att döma av vilka bilder som visade paparazzi igår ändras filmen av filmen, precis som hjälten Blake - en tjej som heter Stephanie. Den här gången såg Lively framför reportrarna i en peruk av mörkt kort hår och i baggiga kläder, men till skillnad från tidigare skott var klädseln snygg och ren.

Minns, filmens plot utvecklas runt Stephanie, vars familj dog i en flygkrasch. Flickan är så orolig för förlust, att meningen med hennes liv blir hämnd skyldig. I bandet "Rytmaförening" utöver Lively kommer publiken se en annan, inte mindre känd skådespelare - Judah Lowe.

Blake på uppsättningen av filmen "Rytmafördelningen"