Sallad med räkor och ost

Sallader är oskiljaktiga följeslagare av en festlig fest. För älskare av fisk och skaldjur, våra recept kommer säkert att gilla - vi kommer trots allt att se nedan recepten för sallader med räkor och ost.

Sallad med räkor, tomater och ost

ingredienser:

beredning

Sallad min, torka sedan den och riva den med mina händer, lägg den i en skål. Yoghurt blandas med hackad dill, passerade genom vitlökpressen och saltet. Tillsätt den resulterande såsen i salladen och blanda. På en platt tallrik sprider vi salladen, på toppen placerar vi de skalade räkorna och körsbärstomaterna, skärs i halvor och mozzarella, skärs också i halva. Allt detta sprinklas med riven ost. Vitt bröd skärs i kuber och torkas i ugnen. Strö över salladen med kakor.

Sallad med räkor, ananas och ost

ingredienser:

beredning

Kokt hårdkokta ägg skärs i kuber. På samma sätt skär vi ananas. Räkor sänker vi i kokande vatten och efter kokning koka vi minuter 2. Sedan kastar vi tillbaka till en kolsyrare. Tre riven ost på en medium riven. Vi lägger ut tvättade och torkade blad av en sallad på en tallrik, vi lägger ut tärningar av ananas på toppen och vattnar dem med majonnäs. Lägg sedan ägget och igen majonnäs. Stänk med riven ost, lätt smurt med majonnäs. Tja, vi sprider räkorna ovanpå, som sprinklas med citronsaft och dekoreras med gröna.

Sallad med räkor, avokado och ost

ingredienser:

beredning

Räkor sänker vi ner i kokande vatten, lägger till peppar om så önskas, ärter, lövblad och efter kokning lagar vi i ca 2 minuter. Vi lägger tillbaka det i en kolv och efter det har det svalnat, rengör vi det. Vitlök släpps genom pressen, vi lägger till i majonnäs och blandar. En djup tallrik (du kan använda en bakfat) är täckt med en film och det första lagret läggs med skalad räka. Sedan - avokado, skär i remsor. Smörj majonnäs med vitlök. Nästa lager är krossade ägg och majonnäs. Stänk med riven ost och fett igen med majonnäs.

Vi tar bort salladen i kylskåpet i ungefär en timme till 3. Innan du serverar täcker du formen med en platt tallrik och försiktigt vänder salladen på den, ta bort matfilmen. Klar sallad med avokado och räkor kan dekoreras med citronskivor.

Sallad med räkor, gurka och ost

ingredienser:

beredning

Krabba pinnar och gurkor skärs i tunna remsor. Ost tre på en fin rivare. Sallad vi lägger ut lager: sallad, sönderdelad med händer på bitar, gurkor, krabba pinnar, ett lag majonnäs, sedan räkor, igen majonnäs och strö över riven ost på toppen.

Sallad med räkor, ost och ägg

ingredienser:

beredning

Kokade ägg skärs i små kuber. Vi sänker räkorna i kokande vatten, låt vätskan koka igen, koka i ca 1 minut och luta tillbaka i en kolv. När kyla, finhacka. Ost tre på en rivare, vi huggar gröna. Vi kopplar räkor, ägg, ost, tillsätt hälften av gröna, citronsaft, majonnäs och blanda. Vi sprider salladen i en salladsskål och strö över de återstående gröna på toppen.

Sallad med räkor, ost och majs

ingredienser:

beredning

Kokt hårdkokta ägg skärs i remsor, körsbärstomater skärs i 2 eller 4 delar. Bläckfisk och ost skuren i små kuber och oliver - i hälften. Tallskålen är skuren i tunna remsor. Alla ingredienserna är kombinerade, tillsätt majonnäs och blanda. Vi dekorerar sallad med persilja löv.