Fisk med grönsaker

Det är bra att servera fisk med grönsaker - det är en klassisk kombination i olika kulinariska traditioner. Hur man lagar maträtten bäst? Metoderna kan vara mest olika. Till exempel kan du sätta ut fisken med grönsaker i en djup stekpanna eller baka i en panna i ugnen. Du kan självklart steka, baka eller koka fisk för ett par och laga grönsaker separat.

Fiskfilé med grönsaker. Förbered fisken

ingredienser:

preparatet:

Fiskfiléer tvättas, torkas med en ren servett och skärs i små portioner. Lita noga, peppar och häll den hackade dill. Lägg bitarna av fisk på ett smurt bakplåt (eller i en speciell form, glas eller keramik), varje skiva med en liten mängd majonnäs. Vi lägger in den redan uppvärmda till en medeltemperaturugn och vi kommer att baka under 20-25 minuter.

Förbered grönsaker

Under tiden skal vi på löken och skär i tunna korta rånar. Vi kommer att rengöra morötterna och skära dem med en kniv så liten som möjligt. Lök brödas snabbt i en stekpanna i vegetabilisk olja. Vi tar bort löken från stekpannan med en spatel och i samma olja sätter vi ut morötterna och minskar elden. Vi ska släcka minuter 5-8 under ett lock. Lägg löken på en serveringsrätt, morötterna ovanpå löken. Allt sprinklat med riven ost, och på toppen lägger vi ut färdiga bitar fisk. Än en gång häller vi osten. Vi dekorerar med gröngränser. Som en rätter kan du servera kokt ris, stewed unga strängbönor eller kokta potatisar.

Fisk med grönsaker i ärmen

ingredienser:

preparatet:

Förbered fisk, grönsaker och kryddor. Låt oss skära grönsakerna med stora bitar. Vi ska fiska fisken och dela den på fileten, och sedan - till stora portioner, nypa och peppar. Blanda majonnäs med torra kryddor. Vi kan smaka fisk och grönsaker med majonnäs, lägg det i kockens ärm. Vi ska packa ärmen med speciella klämmor eller knyta med bomulls våttråd. Lägg ut hylsan på bakplåten och lägg i en ugn, uppvärmd till en genomsnittlig temperatur, i 30-40 minuter. Vi drar ut bakplåten med halva, skära paketet med en kniv ovanifrån och skicka den till ugnen i ytterligare 10 minuter för att bruna den. Vi lägger fram färdiga fiskar och grönsaker och en sås på skålen, som erhölls under tillagningsprocessen. Garnera med grönska.

Fiskgryta

Läckra varv och gryta från fisk med grönsaker. Produkterna behöver ungefär samma som i föregående recept och i samma mängd. I stället för makrill kan du ta torsk eller en kummel. För att förbereda grytan behöver du en form, glas eller keramik. Alla produkter är skuren lite finare, saltade, smorda med majonnäs och lager att sprida sig i form. Baka i 30 minuter, skölj sedan med riven ost och lägg i ugnen i ytterligare 10 minuter. Du kan göra det på annat sätt: klippa Små bitar av fisk och grönsaker kan blandas med kokt ris, tillsätt ägget, blanda och häll i formen.

Gourmet delikatesser

Röda fiskar med grönsaker är också mycket läckra, om du lagar det rätt. Om du lagar mat, till exempel rosa lax, är det bättre att skära det på filéer, och sedan - till stora portioner och baka separat i 15-25 minuter. Grönsaker och garnering bör beredas separat. Grönsaker ska kokas eller ångas, för att inte störa den ädla smaken av röda fiskar. Till en fisk med grönsaker är det bra att lägga in vita eller rosa bordsvin eller öl.