Potatispotatis

Visste du att de klassiska potatispannkakorna faktiskt är mager? Ja, det finns särskilda och mycket stärkelseartade potatisorter som används i deras recept, som, när de stekas i form av en pannkaka, kan perfekt hålla formen även utan ägget. Om de stärkelserika sorterna inte kan hittas, kan kompositionen hällas separat för stärkelse eller mjöl.

Recept på mager potatispannkakor med lök

Vi kommer inte att beskriva i detalj receptet på vanliga pannkakor, det är för enkelt att behöva separata förklaringar: gnidade potatisar, kryddat och kan stekas. Om dina potatis innehåller lite stärkelse, men du vill laga känsliga pannkakor, fylla dem med smak, sluta sedan på detta recept.

ingredienser:

beredning

Skala potatisknölarna på den största rivaren tillsammans med löken. Krydda grönsakerna med salt och låt i 5 minuter. Lägg nu allt i en kolv och pressa ut överflödig vätska. Blanda de övriga torra ingredienserna och lägg dem i potatis med lök. Rör, tillsätt de skivade gröna. Stek pannkakor av önskad storlek i förvärmd olja tills det är skarpt.

Potatis med svamp

Draniki är stekt med mycket olja, så de blir mest ruddy och krispiga. Men om du är en av dem som inte gynnar fet mat, baka potatispannkakorna i ugnen.

ingredienser:

beredning

Skruva grönsakerna med svampar och krydda dem med en nypa salt. Efter några minuter ser du hur blandningen börjar starta saften, lämna den i ytterligare tre minuter, och vrid det försiktigt försiktigt ut. Blanda grönsakerna med grön oregano och mjöl, och rör om, dela i portioner och rulla i en skål. Färdiga bollar platta med en handflata och lägg den bakade i ugnen i en halvtimme vid 180. Om mitten av kursen, vrid skivorna på andra sidan.

Hur lagar man magert potatis från potatis utan ägg?

En annan bindande ingrediens, förutom mjöl, kan vara semolina i receptet för mager dumplings, men i detta recept kommer matlagningen att ta lite längre tid på grund av den tid som krävs för att croupen ska svälla.

ingredienser:

beredning

Mancro häll varmt vatten och låt i 10 minuter. Den färdiga blandningen ska vara viskös. Häll potatis och lök och krydda med salt, och efter några minuter, pressa ut bra. Blanda allt med en svullen vallmo och bilda en blandning av små kakor. Var och en av dem brinner sedan i mycket smör och lägger på servetter för att absorbera överflödigt fett före provsmakning.

Potatis med potatis

Eftersom courgetten redan är ganska saftig, så att draniki inte faller isär, bör den hållas med salt för lite längre och pressas så noggrant som möjligt. Till följd av att man blandar potatis och zucchini, erhålls saftiga och mjuka pannkakor.

ingredienser:

beredning

Skruva grönsakerna tillsammans och krydda med en nypa salt som hjälper till att dra ut överflödig fukt. Överför blandningen till en kolv och tryck den försiktigt. Kombinera sedan grönsaksblandningen med stärkelse och mjöl, knåd väl, se till att inga klumpar bildas, och stek så delar av den resulterande massan i en mängd olja.