Fyllda mellanmål

Fyllning är ett av de kända sätten att förbereda olika rätter. Kallt fyllda mellanmål ser bra ut på festbordet. Låt oss studera de enklaste och mest populära recepten.

Lätt mellanmål - fyllda gurkor och tomater

ingredienser:

beredning

Om tomaterna är runda, skära ut spåret i var och en av dem, om den långsträckta formen skärs i halva längden och välj kärnan. Gurkor är beredda på ungefär samma sätt: klippa var och en i halva och välj kärnan. Resultatet var "båtar". Nu fyller. Lätt saltad ost blandad med finhackad gröna, vitlök och röd varm peppar. Vi blandar noggrant och fyller på den här fyllningen med beredda gurkor och tomater. Sprid ut på en serveringsrätt och dekorera med kvistar av grönska.

Tja, när bredvid denna maträtt är en annan, lite mer tät och tillfredsställande mellanmål - fyllda ägg .

Receptet på fyllda ägg

ingredienser:

beredning

Ägg kokar hårt, kyla i kallt vatten och rengöra skalet. Var och en skärs försiktigt i hälften (oavsett, längs eller över) och extraherar äggulorna.

Passera den grunda löken i en stekpanna tills den är gyllene. Lägg i levern, skär i små bitar, steka lätt ihop och gryta med kryddor tills det är klart, men inte mer än 20 minuter (annars kommer det att se ut som den gamla gummisula, både i smak och struktur). Kall, lägg till kokta äggulor och stans i en mixer eller låt den genom köttkvarn. Tillsätt majonnäs och blanda noggrant. Stuffar halva kokta äggvita med denna fyllning och lägger ut på en serveringsrätt.

Med samma fyllning kan du förbereda fyllda svampar. Välj svamp av medelstorlek. Bryt försiktigt av hattens ben. Koka locken i vatten i 20 minuter. Kall, sätt på en maträtt, vänd om och fyll i leverpåfyllningen (se föregående recept).