Ravioli med svamp

Ravioli - Italiensk pasta, gjord av tunn deg med olika fyllningar inuti. Deras analog är i ryska köket dumplings, och i det ukrainska köket - vareniki. Vi erbjuder dig flera ursprungliga recept för matlagning av ravioli med svamp.

Ravioli med svamp och potatis

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Vi börjar laga mat med en knådande deg. För att göra detta, bryta ägget i mjölet, tillsätt salt, olivolja och blanda noggrant. Nu bildar vi en elastisk bulle och tar den på en sval plats. Därefter förbereder vi fyllningen: morötter och potatis rengörs, kokas och knådas med tolstooth, kryddat med muskotnöt. Mjölk och lök bearbetas, strimlas och vassas tills det är mjukt på vegetabilisk olja. Sedan sätter vi den färdiga grillen på grönsakspuréen och lägger den till smak. Vi delar äggdegen i 4 stycken, rulla i ett tunt lager och fördela fyllningen på den i små bollar. Täck överdelen med det andra lagret, tryck degen mot varandra, kör ut hela luften. Skär våra knivar i samma kvadrater och koka tills de stiger i saltvattnet med en knivkniv. Vi serverar klara ravioli med svampar med tomatsås och smält smör.

Ravioli med ost och svamp

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

I en stor tallrik häller vi mjöl, salt, gurkmeja, och i mitten bryter vi ägg. Lägg sedan till oljan och, samlar mjöl från kanterna och knådar en homogen deig. Därefter linda den i en film och lägg den i kylskåpet, och vi vänder oss till fyllningen. Vi bearbetar svamp och lök, strimla och passare. Ost skärs i tallrikar och blandas med rostning i en mixer. Degen rullas smalt tunt på ett lättpulverat mjölbord. Lägg nu det i halv, det skulle vara synligt viklinje och för en del av testet lägger du ut fyllningen, smörjer luckorna med protein. Vi stänger den andra halvan, zalepljayem fingrar och skär med en kniv på rutorna. Koka köttet i kokande vatten, saltat till smak, tills uppstigningen.