Rulle av griskött

Många kötträtter är redan lite tråkiga, och du vill ha något nytt och original? Vi föreslår att du förbereder en fantastisk och mycket välsmakande rulle svinperitoneum, som definitivt inte kommer att lämna någon likgiltig. Du kan servera denna maträtt med någon garnering, eller du kan helt enkelt sätta skivor på brödet och göra en läcker smörgås.

Receptet på en grisrulle från bukhinnan

ingredienser:

beredning

Nu berätta hur du rullar från bukhinnan. Så, först sköljer vi grundligt sköljet och torkar det försiktigt med en pappershandduk. Om du får ett mycket tjockt stycke och inte lämpligt för vikning, skära det snyggt längs tjockleken, men inte till slutet, och öppna det som en bok. Därefter gör vi djupa snitt över köttet, kort avstånd från varandra.

I skålen gör vi en "cocktail" för smörjning av vår rulle. Vitlök rengörs från skalen, pressas genom pressen, vi lägger till vegetabilisk olja till den, häll i soja och Worcester såser, om så önskas, sätt adjika , paprika eller krydda humle-suneli. Därefter blottes med en ren hand rikligt med den beredda kryddiga blandningen först på ena sidan, tätt rullade i en rulle som i övrigt sprider den andra sidan.

Sedan förbinder vi den resulterande "korven" med garn, lägg rullen i en hylsa för att baka och tätt fixa ändarna. Efter det gör du några tandhål ovanpå ångutloppet och lägger fläsk på ett bakplåt. Vi baka en rulle från bukhinnan i ugnen, uppvärmd till 180 grader, ca 1,5 timmar, beroende på fläskens vikt. Ta sedan försiktigt av skålen, klippa ärmen, vrid den i sidorna och ytterligare 30 minuter baka till en krispig brun. Stäng av ugnen och låt disken vara tills den svalnar, skift sedan till en fin maträtt, ta av alla trådar, skär i skivor, sätt i kylskåpet i 15 minuter och servera det sedan till bordet.

Rulle av grisperitoneum i folie

ingredienser:

beredning

För att förbereda en rulle från bukhinnan tar vi kött och saltar det med torrt saltning. Därför häller vi salt i små brickor så att det helt täcker hela botten av fartyget. Sänk nu försiktigt peritoneumet där och lägg det på saltet med sandpapper ner och sprinkla också toppen och sidorna av skivan. I denna form skickar vi fläsk för hela natten eller i kylskåpet eller lämnar det på bordet i köket. Under denna tid kommer köttet att släppa ut juice, och på morgonen kan det förberedas.

Nästa dag tvättas peritoneum snabbt under vatten, varigenom saltet avlägsnas. Kniv över köttstycket att göra djupa hudskrot. Vitlök rengörs, pressas genom pressen och blandas med varm peppar, snodd genom köttkvarn. Blanda noggrant och gnid den resulterande blandningen av bukhinnan på ena sidan, promazyvaya brunnar. Nu stänger vi av fläsken tätt med rullar, samtidigt promazyvaya på andra sidan, och dra åt garnet så att det ser ut som en stor korv.

Ta sedan ett ark av folie och linda den resulterande rullen i 2 lager. Lägg det på ett bakplåt, eller lägg det i en bageri. Ugnen förvärm upp till 180 grader och baka vår maträtt i ungefär en och en halv timme. Vi tar bort det färdiga köttet från bukhinnan, ta bort det från folien och låt det svalna ordentligt. Därefter avskurnar vi tråden från köttet, skärs i skivor och behandlar alla.