Kallkokt fläsk i aerogril

Kallt kokt fläsk är en stor fläskbakad med en stor bit, som är en populär maträtt av ukrainska, ryska och moldaviska kök. Låt oss ta reda på hur du lagar kokt fläsk på egen hand i aerogrill.

Recept för kokt fläsk i aerogril

ingredienser:

beredning

Låt oss titta på ett enkelt sätt hur man lagar kokt fläsk i en aerogrill. Så, vitlök rengörs och skärs i stora sugrör. Vi tvättar köttet, torkar det med pappersservetter, gör en snitt med kniven och skär vitlök i den. Gnid sedan köttet med salt, peppar och paprika. Folie viks in i två lager glatt sida uppåt. I mitten sätter vi kött, strö över senapsfrö och topp med lövblad. Vi sätter ihop allt i folie, men inte tätt. Vi överför buntet till eldfasthet och häll lite vatten i den. Baka i denna form i aerogrill i ca två timmar vid en temperatur av 180 grader. Efter att tiden har gått, överförs köttet till en ren folie, inslagna och kylda.

Kallt kokt fläsk med väckande honung

ingredienser:

fläsk - 1 kg.

För marinaden:

beredning

För att förbereda kokt fläsk i aerogril gör vi först en marinaden. För att göra detta, blanda i en skål med honung, olivolja och kryddor. Köttet tvättas noggrant, torkas, sprider rikligt honungsås, viks i en matfilm och rengörs i 3 timmar i kylskåpet. Därefter är det kokta fläsket helt täckt av folie och bakat i ungefär en timme i en aerogrill vid en temperatur av 180 grader. Klar kött kyls, vikas upp och vi gör köttet skuren i serveringsrätten i tunna skivor.