Vumbilding - vad är det och hur gör de det rätt?

Bli mer självsäker, bli av med och förebygga uppkomsten av "kvinnliga" problem, och ändå få nya känslor i sex hjälper vumbilding. Det innehåller övningar som främjar utvecklingen av intima muskler, och de får utföra hemma.

Vad är vumbuilding och hur mår de?

En uppsättning övningar för att stärka vaginala muskler, kallad vumbildingom. Denna trend uppträdde i antiken, och geishas utvecklades aktivt och hanterade dem, som kogniserade kärlekens sakramenter. Beträffande termen står "VUM" för vaginalt kontrollerade muskler. Det finns en bestämd lista över varför vumbuilding övningar för kvinnor är användbara:

 1. För nöje . Noggrant utarbetade, intima muskler hjälper till att stärka och diversifiera känslorna under sex. Dessutom kommer en kvinna att kunna leverera otroliga känslor till en man.
 2. För hälsa . Regelbunden träning förbättrar blodcirkulationen, normaliserar hormonhalten och påverkar mikrofloran positivt.
 3. För enkel leverans . Tack vare de välutvecklade vaginala musklerna är det möjligt att föda ett barn snabbare och utan allvarliga problem.
 4. För en vacker figur . Det är svårt att föreställa sig att övningar vumbildinga involverar musklerna i skinkorna, höfterna och buken.

Vumbuildingstekniken

Innan träningen börjar bör du bekanta dig med de grundläggande reglerna och funktionerna i detta område. Utbildning vumbildingom kan äga rum hemma, men det finns speciella kurser för nybörjare. De grundläggande reglerna för träning: Andning bör vara smidig, och det rekommenderas att spänna och slappna av musklerna långsamt. Börja träna med de enklaste övningarna och komplicera det med jämna mellanrum. Varaktigheten av de första klasserna är 20-30 minuter, men tiden ska gradvis sättas till 45 minuter.

Vumbilding - Övningar

Experter rekommenderar att du förbereder innan du gör övningarna. Samtidigt som du tränar vumbilding hemma, kom ihåg att först bör du utveckla förmågan att dra anus utan att involvera musklerna i buken och skinkorna för att utesluta överdriven intra-abdominal tryck. Efter det är det viktigt att lära sig att fixa dina egna känslor i hjärnan under träning. Välj först enkla men effektiva vumbuildingsövningar hemma för träning:

 1. Börja med andning. Sitt på ryggen, slappna av och börja andas, men bara med din mage. Efter det, upprepa också, men står redan. Det är värt att notera att under denna vana till huvudet kan bli yr och det anses vara normen.
 2. Huvudövningen i vumbildinge innebär spänning och avslappning av musklerna i vagina.
 3. Alternativt koncentrera uppmärksamheten på klitoris, som bör dras in och släppas, sedan på anus, upprepa samma åtgärder. Denna övning kallas "blinkande".
 4. Sitt på ryggen, slappna av och tryck dina fötter på golvet. Håll dina händer i sömmarna och dina fötter - vid bredden på dina axlar, böja dem i ditt knä. Dra bäckenet av golvet och sänk det därefter. För att komplicera träningen bör du, när du lyfter, komprimera sfinkteren och slidan och slappna av medan du sänker bäckenet.
 5. Ställ, lägg fötterna på axelnivå. Kläm och slappna av i bäckensmusklerna, rör sig uppåt och inåt. Därefter lägger du ner på golvet, tonvikten på dina knän och lägger huvudet på de vikta händerna som ligger mot golvet med armbågarna. Gör samma rörelser som du stod.

Vumbuilding simulator

Det finns olika typer av simulatorer som kan användas för att förbättra resultaten.

 1. Laser . Använd den här tränaren kan personer som är säkra på att de utför övningarna korrekt. Övning av vumbilding hemma, med hjälp av denna simulator kan du övervaka effektiviteten av övningarna tack vare en laserpekare.
 2. Pneumatisk . Denna simulator undersöker den övre vagina på grund av ökningen av intra-abdominaltryck. Användning rekommenderas endast under överinseende av en specialist. Moderna modeller har sensorer och en bärbar skärm för att spåra resultaten.

Bollar för vumbuilding

Du kan hitta en sådan simulator i en intim varuhus eller beställa den på Internet. Det finns olika bollar, olika i vikt och diameter, och det är klart att du måste börja med ett minimum. Innan du använder dem måste du alltid använda smörjmedel. Motion vumbildinga med bollar görs så här:

 1. Det är nödvändigt att stå och omväxlande doppa bollarna i slidan. Ledningen ska ligga utanför.
 2. Acceptera ryttarens ställning, placera fötterna på axelns bredd, utkolla fötterna inuti och hålla knäna i en halvböjd position. Rygggen ska vara rak.
 3. Uppgiften är att spänna och slappna av musklerna. Det är viktigt att bollarna inte faller ut. Varaktighet - flera minuter.

Vumbilding med laster

En utmärkt belastning för träning - jadeägg, som användes av geisha i antiken. Fördelen med detta material är fullständig naturlighet. Resultaten för vumbildingu tack vare användningen av last blir bättre, men endast sådana övningar måste göras med förberedelser. Börja med att använda ett stort ägg och först efter en tid när musklerna är beredda kan du minska diametern. Lasten kan enkelt sättas in i slidan, smörjas med en antiseptisk och bärs hela dagen eller genomföra övningarna som presenteras ovan.

Vumbilding och orgasm

Många kvinnor använder motion för att förbättra sina känslor under sex och ge partnern njutning. Detta förklaras av det faktum att utbildade muskler bättre uppfattar rörelser som uppträder inom skeden, och erogena zoner kommer att bli mer mottagliga. Vumbilding träning av intima muskler, enligt recensioner av praktiserande kvinnor, hjälper till att känna orgasm med varje sexuellt möte och till och med mer än en gång. Dessutom kan du styra samtalets sensationer och sensualitet.

Vumbilding under graviditeten

Som förberedelse för barnets födelse är många kvinnor förlovade, utför och övningar för vaginala muskler. Det är viktigt att göra allt försiktigt och träna endast med doktorns tillstånd och om risken för problem utesluts. Vumbilding för gravida kvinnor förbättrar blodcirkulationen i bäckenet, minskar risken för hemorrojder och ökar födelsekanalens elasticitet. Det rekommenderas att göra övningar exakt och halvhjärtat, eftersom en ökning av intra-abdominaltryck är oacceptabelt. Simulatorer av vumbilding kan inte användas av gravida kvinnor.

Vumbilding efter födseln

Många läkare rekommenderar att kvinnor, som ett återuppbyggande program, utbildar sig för att utveckla intima muskler. Ett undantag är situationen med allvarliga komplikationer efter födseln. Fördelen med förbud är att stärka bäckensgolvsmusklerna som har sträckts och pressen, för att återställa vaginans storlek och för att förbättra tarmens och blåsans funktion. Dessutom kommer träning i postpartumperioden att påskynda processen att återställa vävnaderna vid sprickor, och allt tack vare blodinflödet till bäckenorganen.

Vumbilding - kontraindikationer

Jag är glad att sådan utbildning har ett minimum av kontraindikationer, men de existerar. Du kan inte hantera förekomsten av sjukdomar i det genitourära systemet i det akuta skedet och inflammationer som åtföljs av feber. Yrken vumbildingom kontraindiceras hos gravida kvinnor i senare perioder, med myom , cyster och i perioden efter operation och allvarliga sjukdomar.

Böcker om vumbudgingu

Om du är intresserad av detta ämne rekommenderar experter att uppmärksamma följande böcker:

 1. " Intim gymnastik för kvinnor " E. Smirnova. Författaren är en läkare som är specialist inom intim gymnastik. Boken beskriver tekniken för förbud mot bilder för en bättre förståelse av övningarna.
 2. " Konsten att kontrollera intima muskler " av E. Frolova. Författaren berättar om historien om utvecklingen av intima metoder, beskriver hemliga övningar och ger användbar rådgivning.
 3. " Intima muskler. Vumbilding » Muranivsky. Författaren är en forskare som först utvecklade teorin om att stärka kvinnornas intima muskler. Muranivsky presenterade en hel serie böcker om detta ämne.
 4. " Vagitonsystemet " Yu. Kornev. I denna bok beskrivs ett tillgängligt språk om kvinnans anatomi och fysiologi. Från sidorna kan du ta reda på vad vumbuilding är, hur man korrekt utför övningar och tillämpa simulatorer .