Selena Gomez som barn

Först uppträdde på skärmarna, lockade Selena Gomez alla med sitt vackra utseende. Men även då var media aktivt intresserad av varför en liten tjej bestämde sig för att tjäna pengar. Efter sin karriär började den unga skådespelerskan vid 9 år gammal. Självklart kan man anta att Selene tyckte om den stora scenen. Men stjärnan gömde inte den sanna orsaken till hennes tidiga uppväxt.

Den lilla Selena Gomez blev mycket smärtsamt påverkad av hennes föräldrars skilsmässa. Fadern och mammen skilde sig när flickan var bara fem år gammal. Sedan dess har Selena väckts av en mamma. Mer än en gång påminde den unga stjärnan i en intervju hur svår det var med sina pengar i sin familj. Att skaffa en dotter var att skådespelerskan även hade jobbat i tre jobb. Ändå förstod Selena allt utan tvekan och var inte ett krävande barn. Tvärtom utvecklade Selena Gomez som barn ett ganska fast och målmedvetet tecken. Det var dessa kvaliteter, liksom ett exempel på en moderskådespelerska, som gav den unga stjärnan grunden för en framtida karriär.

Talar om den unga skådespelers utseende, då har tjejen ändrats tillräckligt. Från bilderna av Selena Gomez i barndomen kan du se ett barn med små krullar av en rostig nyans. År senare började Gomez lyxiga lockar att dra och skuggas in i en mörkare färg.

Föräldrar till Selena Gomez

Det ljusa utseendet på Selena Gomez ärvt från hennes pappa Ricardo Gomes av mexikansk härkomst och mor Mandy Cornette, vars rötter härstammar från den italiensk-italienska familjen. Trots att föräldrarna spreds tidigt upprätthåller Selena ett varmt förhållande med båda föräldrarna. Och sedan 2006 ger hon också sin kärlek till hennes styvfar Bryan Tifi, för vilken mamman gifte sig.

Läs också

Enligt skådespelerskan själv var det det inhemska folket som gav henne ett exempel på stor iver, viljestyrka och önskan till det bättre som påverkar stjärnans framgångsrika karriär .