Nytt i sex

Sex - ett av de viktigaste behoven hos en vuxen mänsklig kropp. Utan tvekan är detta ett oumbärligt behov, utan att det är tillfredsställande, kommer en person inte att dö, men livskvaliteten kommer att minska avsevärt. När allt kommer omkring, under amorösa nöjen och med orgasm, frigörs mycket hormoner som ökar humör, förbättrar immuniteten , är viktiga för metaboliska processer i hela kroppen etc. Många är uttråkad av monotoni och det är nödvändigt att prova allt nytt och nytt i kön, till exempel byter situation eller partner ofta fördelar och orsakar nya känslor.

Oväntade romaner orsakar alltid en storm av nya känslor. Föreställ dig situationen när du reser på ett tåg i en dubbel NE och med dig i grannskapet en bra representant för motsatt kön. Låt mig spela dina känslor, och kvällen kan fyllas med en rad trevliga överraskningar och oförglömligt sex. Människor i en sådan situation får psykologisk frigörelse - för att du inte kommer att träffas med partners kommer ingen att veta om förräderi, så ofta slutar detta grannskap med spännande sex.

Kön med en ny partner är alltid full av ovanliga intryck. När du ännu inte har haft något intimitet med den här personen, föreställer du honom ofta som du vill - mild eller självhäftande, känslig eller hård. Därför, under den första intimiteten, projekterar du dina drömmar till en partner, och om den åtminstone delvis motsvarar din dröm eller "ideal man" - så kan du prova allt nytt, helt befriat.

Vad är nytt i sex?

I kön kan du oändligt ändra kroppsställningar och nöjeszoner. Istället för de vanliga positionerna - ligga på baksidan eller bakom, försök sidan, ovanifrån (och inte bara när kvinnan står inför partnern, men också när ryggen är). Varianter av poser är flera tiotals. Även i "på sidan" -positionen, genom att ändra penetrationsvinkeln, kommer du säkert att känna nya känslor.

Analsex hos kvinnor orsakar tvetydiga känslor. Någon anser att han är skamlig och kan därför inte helt slappna av och får därför smärtsamma känslor och obehagliga minnen. De tjejer som bestämde sig för att gå "i slutändan" rekommenderar dock starkt denna typ av sex och hävdar att känslornas fyrverkerier är oföränderliga med vaginal orgasm.

Om du inte kan bestämma analsex, kan du prova en av de nya typerna av sexgluten. Vid sådan sexuell handling går inte partnern inuti, och kvinnan klämmer en penis mellan elastiska skinkor.

Var noga med att försöka ändra nöjeszonen. Istället för könsdelkön kan du prova en ny typ av sex, när ingen penetrering i kvinnan, men partnern får mycket positiva känslor och kommer till ecstasy. Till exempel gillar många män det när en tjej dricker sin penis med sina bröst.

Nya känslor i sex

Du kan få nya känslor från kärleksglädje genom att ändra situationen. Gör inte anställning av kärlek med mannen någon rutin eller periodisk obligatorisk. När allt är kön av kön är det området, vilket kräver förändringar och innovationer. Ta med dig avskilda kvällar romantik, mer ömhet och sensualitet. Ofta saknar par "med erfarenhet" för att få nya känslor långa glömda romantiska kvällar.

Försök hela dagen med att tipsa sin man om en ovanlig kväll. Till exempel lämna i sitt handväska ett fint vykort med kärleksfraser. Skicka sedan ditt pique-foto på MMS. Och på kvällen träffar den älskade i en helt genomskinlig försummelse och oklanderlig smink. Reinkarnera från bilden av hans fru i en älskarinna - och du två är försedda med nya förnimmelser.