Kringträning hemma

Cirkeltreningar för kvinnor är effektiva för viktminskning, men de är ganska komplexa, så för nybörjare är det här alternativet inte lämpligt för träning. Det höga resultatet av en sådan övning beror på det faktum att du kan arbeta genom alla muskelgrupper i taget.

Kringträning hemma

Till att börja med är det nödvändigt att göra en anställningsplan, och det är möjligt att lägga in en komplex övning för att träna i varje del av en kropp eller att träna dem separat. Om du tänker hemma cirkulär träning för tjejer, måste du tänka på att du bör börja med en uppvärmning för att förbereda kroppen för arbete. Komplexet själv är sammansatt på ett sådant sätt att enkla övningar följde först och sedan komplexa. För att öka effektiviteten tillåts det att använda extra vikt, men den bör inte vara stor. För träning väljs 10-12 övningar, och cirkeln bör upprepas minst två gånger. Mellan tillvägagångssätten görs en paus inte mer än en minut. Varje övning i cirkeln bör upprepas 10-50 gånger, och musklerna ska fungera tills misslyckande. Den totala träningstiden bör inte vara mer än en halvtimme. Det är tillåtet att träna 2-3 gånger i veckan.

Övningar för cirkulär träning:

  1. Push-ups . Ta ett horisontellt läge med fokus på raka armar, som ska vara något bredare än axlarna. Gå ner, böja armarna i armbågarna och raka dem omedelbart. Tryck utan dröjsmål, men håll tekniken.
  2. "Bergsklättrare" . Ändra inte startpositionen. Alternativt, i hoppet, böja knäna och dra dem till bröstet. Kör i resten sluta ligga i snabbast takt.
  3. Cross twisting . Sitt på ryggen, håll händerna nära huvudet och lyft kroppens topp och böj knäna. Dra armbågen och motsatt knä och dra det andra benet framåt.
  4. Hoppning . Stå upp rakt och hoppa, höja händerna ovanför huvudet. Placera benen när du landar på golvet så att avståndet mellan dem är bredare än dina axlar. Utför nästa hoppa, koppla benen ihop.
  5. Squats . Ändra inte startpositionen och håll ner händerna. Kläm ner, innan låren når parallellt med golvet. Höj samtidigt dina händer framför dig. Se till att dina knän inte går över dina strumpor. När du klättrar upp, sänk ner dina händer.

Det borde sägas att cirkulär träning hemma för män och kvinnor hjälper till att klara av övervikt och tonmuskel, men det bidrar inte till deras tillväxt.