Efter skilsmässan från Jeffrey Soffer kunde El MacPherson lämnas med ingenting

I juni flyttade El MacPherson från hennes man Jeffrey Soffer (ryktad för att vara på grund av sitt förräderi) med den fasta avsikten att skilja sig från och få ett väsentligt alimoni. Men inte alla planer för supermodellen är avsedda att bli sanna. Milliarderen ger ersättning till ex-make i förskott att de inte officiellt var gift.

Laglighet av äktenskap

Förhållandet mellan 53-årige El MacPherson och 47-årige Jeffrey Soffer började 2009 och blev ett bröllop som ägde rum på ön Fiji i juli 2013 i närvaro av 15 gäster.

El MacPherson och Jeffrey Soffer

Efter toppmodellen med ett högt smeknamn "The Body", som utgjorde att samla in 53 miljoner dollar från ägaren av en kedja av hotell och köpcentrum och deras familjenebostad i Miami, uppskattad till 26 miljoner, ifrågasatte Jeffrey legitimiteten för deras allians för de amerikanska myndigheterna och hävdade , att den romantiska ceremonin i deras äktenskap var symbolisk.

The Mansion of El MacPherson och Jeffrey Soffer i Miami

Sofers ord är berättigade, eftersom det för legitimering av äktenskap i USA, som ingicks i Fiji, före ceremonin är det nödvändigt att ta en särskild licens. Huruvida dokumenten i El och Jeff är korrekta, är inte känt tillförlitligt.

Läs också

På samma rake

Det är anmärkningsvärt att i samma situation som McPherson, i skilsmässan i tid var och före detta fru till Mick Jagger, Jerry Hall. Under 1999 ville musiken också lämna henne vid det trasiga tråget och krävde att deras äktenskap, som ingicks i Bali, inte hade någon rättslig kraft. Efter att ha tinade, ändrade sångaren av The Rolling Stones ändå sin vrede till nåd, genom att ha betalat modellen en solid kompensation.

Jerry Hall och Mick Jagger