Varför behöver vi vaginala bollar, vad de är och hur man använder dem korrekt?

Sex, enligt experter, är det inte så roligt som en vital nödvändighet, vilket säkerställer familjen fortsätter och ett långt aktivt liv. Men kroppens egenskaper och hälsotillståndet ger inte alltid möjlighet att kombinera affärer med nöje. För att öka sexuell aktivitet och förbättra hälsan rekommenderas kvinnor vaginala bollar.

Varför behöver vi vaginala bollar?

Så om det är nödvändigt att använda detta sätt att öka sexualitet och återhämtning, bestämmer varje kvinna sig själv, och för detta är det nödvändigt att förstå vilka vaginala globuler som behövs för. De som redan använder dem argumenterar för att sex med vaginala bollar är mer intressant och mer spännande än vanligt. Men du borde inte tro att de är en vanlig leksak för sex. Mer korrekt, de kommer att betraktas som en slags simulator för musklerna i slidan, och först då - ett sätt att njuta av intim närhet.

Vaginala bollar är bra och dåliga

Innan du överväger problem med användbarhet eller kontraindikationer för användningen av denna produkt, behöver du veta hur det ser ut och var det kan köpas. Till att börja med är det omöjligt att köpa det på apotek: försäljningsstället är sexbutik. Bollar är gjorda av olika material; De har en platt eller präglad yta, olika vikter.

Bollar för slidan kan vara av olika storlek, färg; De är kopplade i par och har en slinga i slutet. I andra fall kan de vara singel och ha vissa variationer av sfärisk form. Denna typ av produkt är ergonomisk, fysiologiskt verifierad och effektiv. Dess huvudsakliga syfte är att stärka musklerna och ligamenten i det lilla bäckenet. Men alla kan inte rekommendera denna produkt: det kan inte bara ge bra, men också skada.

Vaginala bollar är bra

De som tror att bollarna är uteslutande för sexig kul, är felaktigt, och många förstår inte varför vaginala bollar behövs, eftersom den sexuella återhämtningen och en energiöverskott verkligen ger användningen. Men viktigast av allt - användningen av denna produkt gynnar på ett annat sätt: de bidrar till att stärka och upprätthålla "arbetsförhållandet" i vagina-musklerna. Deras försvagning sker hos kvinnor efter graviditet och förlossning, som en följd av att klimakteriet tidigt startade, stillasittande livsstilar, med ålder.

För att förstå vad vaginala globuler ger kan du lista de problem som kan elimineras med korrekt och långvarig användning:

Vaginala bollar är kontraindikationer

Effekten av vaginalbollar kan inte bara ha en positiv effekt på organismens hälsa och dess individuella organ. Det finns ett antal kontraindikationer som bör beaktas innan de köpas. Det rekommenderas inte att använda dem:

Vaginala bollar är känslor

Vid användning av vaginala bollar finns det känslor som kan gå vilse efter leverans eller som ett resultat av andra hälsoproblem. Musklerna i det lilla bäckenet försvagas och upphör att ingå aktivt, vilket leder till en minskning av sexuell aktivitet. Om du använder dem regelbundet kan du i tid notera att de vaginala kulorna för orgasm helt enkelt är oföränderliga: de förvärrar känslor av intimitet, ger en explosion av energi och energi under samlag.

Vaginala bollar - typer

Förutom hälsoeffekterande effekter kan bollar ge extra behagliga känslor i sängen, du kan använda vaginala bollar för njutning. I sexbutiken kan du hitta flera typer av sådana produkter som skiljer sig åt i utseende och har en annan effekt när de används:

Vaginala bollar med vibrationer

Användningen av vibratorer för stimulering och uppnå ytterligare känslor har länge varit nyheter för ingen. Men vibromodulen inbyggd i bollarna kan ha en mer subtil och pikant effekt än en vanlig vibrator. Och det betyder att en kvinna som använder vibrerande vaginala bollar kommer att uppleva en helt unik och livlig känsla.

Vaginala bollar med ett förskjutet tyngdpunkt

Denna produkt förbättrar sexuell njutning kraftigt. Det uppnås genom att i varje länk placera en metallboll som rör sig fritt inuti den. Under rörelsen börjar länkarna att oscillera och intensifiera känslorna. Varför behöver vi vaginala bollar av detta slag? Vaginala bollar med ett förskjutet centrum kan ge en kvinna mycket mer nöje än de klassiska.

Tunga vaginala bollar

Efter att de klassiska vaginalkulorna har förstärkt väggarna i det lilla bäckenet, kan du gå vidare till att använda en tyngre version, som är utformad för att träna skelettens ringmuskler . Med deras hjälp hålls träning för att hålla dessa muskler små föremål av större vikt. Du bör försöka arbeta med dem i olika positioner.

  1. När du utför övningar i utsatt tillstånd, borde du försöka trycka bollarna ut och klämma på de vaginala musklerna.
  2. Du måste lära dig att gå med dem så att de inte faller ut.

Beroende på vilka vaginala bollar som används beror effekten. I det här fallet bör man inte förväxla sin användning för hälso- eller medicinska ändamål och använda för att uppnå levande sexuella förnimmelser. Även om resultatet av att arbeta med dem är exakt återkomsten av glädjen i det intima livet.

Hur man väljer vaginala bollar?

För att stärka vagina i vagina och återställa glädjen i intima relationer , använde vaginala bollar. För att få önskat resultat måste du välja rätt produkt. Om det bara handlar om att få mer nöje från sex, så är varje kvinna fri att välja vad som är närmare och trevligare för henne. För återhämtningens skull är det viktigt att veta hur man hämtar vaginala bollar, vilket kommer att ge största möjliga nytta. För detta är det nödvändigt att klassificera dem inte bara i form, storlek eller vikt utan också enligt materialet från vilket de är gjorda.

  1. Latexbollar , perfekt för dem som just börjat träna med bollar, eftersom deras form gör det lättare för den första träningen med ett ovanligt föremål.
  2. Glasbollar för vagina, gjord av miljövänligt material med en absolut slät yta.
  3. Metall vaginala bollar , släta, gjorda av medicinskt stål eller aluminium; den tyngsta, används i andra etappen av träningen.
  4. Jade vaginala bollar är mer korrekta att kallas ägg eftersom de har en oval form med en idealiskt jämn yta. De har varit kända för medicin sedan antiken och anses vara den äldsta kvinnliga simulatorn. Det är allmänt trott att dessa är de bästa vaginala bollarna, eftersom jade är fylld med positiv energi som fyller hela kroppen hos en kvinna, tar bort det ackumulerade negativa och ökar vitaliteten.

Hur man använder vaginala bollar?

För att bestämma hur man använder vaginala bollar måste man förstå vad man ska använda dem för. Om det handlar bara om svårighetsgraden av sexuella känslor, så kan du helt enkelt sätta in bollarna i skeden och ha kul. När frågan handlar om hälsa är det nödvändigt att ta hänsyn till beredningsordningen för arbete med dem:

Alla dessa tekniker är förberedelser för användning, så de behöver inte bollar för dem. Och först efter några förberedande träning. När muskelkontraktion ses, kan du börja träna. Alla övningar, oavsett om bollar eller ägg används, ska hållas stående. Slappna av musklerna, sätt dem in i slidan och försök att hålla den i två minuter. I framtiden, under träning, öka tiden till 25 minuter. Du behöver träna muskler varje dag.

Kegel övningar med vaginala bollar

Under 40-talet av XX-talet utvecklade en professor i medicin från den amerikanska gynekologen Arnold Kegel en uppsättning övningar, som ursprungligen riktades till kvinnor som hade inkontinens efter urinering, brukade stärka bäckensmusklerna och vaginalkanalen. Detta kan fungera som ett svar på frågan om vilka ytterligare vaginala globuler som behövs.

Övningar kallas vumbilding . Övningar med vaginala bollar enligt Kegelsystemet krävde inte användning av droger eller tunga operationer. Tre alternativ för grundläggande övningar är:

Under en lektion måste varje övning utföras minst tio gånger. Du måste träna två eller tre gånger om dagen. För att få en stadig effekt, ökar varje vecka antalet upprepningar av övningar med fem. Gå till användningen av vaginala bollar kan vara efter en långvarig muskelförstärkning.

Hur bryr du sig om vaginala bollar?

När du redan vet vad du ska använda med vaginala bollar, måste du komma ihåg vårdordningen för dem: