Kelvin Harris vill besöka katter Taylor Swift

Taylor Swift och Calvin Harris sorgade sina fans genom att säga att de lämnade. Ex-lovers talade inte om orsakerna till romanens slut, vilket gav upphov till mycket spekulation. Västerns journalist lyckades hitta en pittorisk detalj om sin paus: DJen berättade sångaren att han vill komma till sitt hus för att se hennes katter.

Djurälskare

I Taylor Swifts hus bor två katter - Meredith och Olivia. Hon behandlar dem som familjemedlemmar och pamprar dem på alla sätt. Kelvin Harris, som lider av en allergi mot ull, upplevde först inte mycket entusiasm vid synen av furrydjur, men i ett år av nära relationer med sin älskarinna lyckades man verkligen bli knuten till söta djur. Musiker, som sin flickvän, lade ofta ut foton med katter i hans Instagram.

Läs också

Konstig begäran

Som insider berättade den brittiska tidningen frågade Calvin i budskapet tårtligen Taylor om tillåtelse att hänga Meredith och Olivia och leka med dem. En före detta flickvän, som i hemlighet hoppas på en återförening, kom överens om. Kanske är Harris och Swift fortfarande framåt!