Varm sallad med kyckling

Varm sallad med kyckling på något sätt, även tungan blir inte bara kallad ett mellanmål. Detta är en fullrätt, och mycket smakrik och perfekt balanserad. Det är bra för både frukost och middag, särskilt romantisk - det väger inte tungt och ger alla chansen att fortsätta.

Recept för en varm sallad med kyckling har redan hittats på sidorna på vår hemsida. Det här är en varm sallad med svamp , samt kyckling och grönsaker, och även med en päron. Om du gillar dem, kommer nya recept gilla och kommer att lägga till variation i din kost.

Varm sallad med kyckling och paprika

ingredienser:

beredning

Kycklingfiléen tvättas, blötläggs och skärs i tunna plattor. Smaka i smör tills det är klart och sätt på en tallrik. Och i samma stekpanna lägg olivolja och ett par minuter stek stor smulad vitlök. Det är viktigt att inte överexponera - bränd, vitlök blir obehagligt bittert! Så snart han börjar ge oljan sin doft slänger vi en hackad bulgarsk peppar och en halv tomat i en stekpanna. Lätt stek, salt, krydda med kryddor och ta bort från värme. Blanda grönsakerna med en annan varm kyckling. Stänk salladen med hackad persilja och senapsfrön och servera det omedelbart till bordet.

Varm sallad med kyckling och gröna bönor

ingredienser:

För tankning:

För glasyr:

beredning

Skär köttet i små remsor och stek i olivolja tills en krispig skorpa. Lägg sedan till de gröna bönorna (om du är frusen, vänta inte tills du rullar tillbaka - kasta den säkert i pannan). Solim, peppar och gryta i ca 5 minuter, omröring. För fyllning, blanda riven ingefära, vitlök och zest genom en press med citronsaft, olivolja, senap. Solim att smaka och krydda med timjan.

I en separat stekpanna lätt stek sesamfrön. Vi kopplar balsamvinägerna med socker i kastrullen och värms i ca 10 minuter med långsam eld. Vi ser till att glasyren inte karamelliseras.

Klar kyckling med bönor blandad med skivade tomater och sätta på bladen av sallad. Vi häller över dressingen och glasyr på toppen, strö med sesamfrön. Allt, ett litet kulinariskt mästerverk är klart!

Varm sallad med kyckling och mozzarella

ingredienser:

beredning

Först marinerar vi bröstet. Blanda sojasås och en sked olivolja. Solim, peppar. Häll denna marinade kyckling. Låt det "vila" i 15 minuter, sedan linda det i en ärm för bakning och skickad till ugnen, upphettad till 200 grader i 20 minuter.

Under tiden steka lätt tallerkarna på stekpannan. Spenat tvättas, torkas och läggs ut med plåt. Avokado rena, ta bort stenen och skär i skivor. Strö med citronsaft, för att inte mörka från en lång väntan.

Vi skär mozzarellabollarna i halva och skära det beredda bröstet i skivor. Smaka alla ingredienserna i salladen på plattor, fyll i olivolja och strö med nötter.