Sallad med kyckling och svamp

Kombinationen av kyckling med mushroner utgör grunden för många sallader. Och inte bara på grund av dess tillgänglighet och demokrati, men också till neutral smak. På dem, som smuts på duk, passar perfekt alla påfyllningar och de mest exotiska ingredienserna. Och idag får du chansen att se själv!

Sallad med kyckling, svamp och ananas

ingredienser:

beredning

Ananas skuren längs hälften tillsammans med "svansen". Ta bort den hårda kärnan, skära ut köttet. Spillad juice medan du försiktigt häller i en kopp. Blandar den med majonnäs och passerade genom vitlökpressen, vi får en dressing för vår sallad. Kycklingbröst gnides med salt, beströdda med provensalska örter, insvept i folie och bakat i ugnen tills de kokades. När köttet har svalnat skär det i små kuber. Precis som svamparna kokade i saltat vatten och ananasmassan.

Salladblandning sköljdes noggrant med rinnande vatten, torkade och grovt rippade händer. Vi förbinder dem med kyckling, svamp och ananas. Tillsätt lätt stekt cedernötter och 2/3 riven ost. Vi klär sallad med sås och sprider den över ananas "skålar". Den sista handen - strö med resterande riven ost - och du kan servera till bordet.

Sallad med rökt kyckling, svamp och gurkor

ingredienser:

beredning

Skivad lök ringar strö över ättika, täck och lämna i 15 minuter - marinera. Bönor 2-3 minuter koka i kokande saltat vatten tills det är mjukt. Efter att vi kasta tillbaka den till kolven och vänta tills den svalnar. Bröst och gurkor skärs i remsor, svamp - tallrikar. Blanda alla ingredienser, fyll salaten med rökt kyckling med olivolja och dryck igen med ättika.

Recept på en varm sallad med kyckling och svamp

ingredienser:

beredning

Blanda sojasås, honung och ättika med hackad vitlök. Värm majsoljan i en wok stekpanna. På maximalt eldsteg i portionerna hackade tunna skivor kycklingfilé, inte mer än 3 minuter. Efteråt sätter vi köttet på en tallrik och ställer den åt sidan. Och i stället för kycklingen skickar vi svamparna i tallrikar. Stek dem i 4 minuter, lägg sedan till skivorna med bulgarsk peppar. Håll i brand i ungefär 3 minuter, häll i såsen och gryta grönsaker så mycket som du gör. Återgå till stekpanna kyckling, strö med sesam och gryta i 5 minuter.

En annan het skål läggs ut på tallrikar på salladsblad och sprinklas på toppen med finförvrängd gröna lök. Så vår varma sallad är klar!

Skiktad sallad med kyckling, ost och mushroom

ingredienser:

beredning

Potatis som kokas i uniformer rengörs och gnids på en stor rivare. Svampar skivas i tallrikar och stekas tills de är färdiga. Separat passerar vi lök med morötter. Glöm inte att salt och peppar. När vi ger grönsakerna lite att dränera, så att överskottet av oljan är borta. Kokad kycklingfilé skuren i små kuber. Lägg ut lager, varje promazyvaya majonnäs: potatis, svamp, kyckling, lök med morötter, riven kokt ägg. Strö över riven ost på toppen. Vi skickar salladen i ett par timmar i kylskåpet - att brygga.