Varma sallader

Varma sallader är en underbar originalrätt som kan servera inte bara en fullständig frukost eller lunch, men också ett mellanmål för alkohol, ante väntar på huvudrätten eller bara ett tätt mellanmål.

Varma sallader serveras separat, inte kompletterad med garnering, och krydda med olivolja, citronsås, balsamico eller vinäger, men i inget fall majonnäs eller gräddfil. På hur man förbereder en varm sallad och förstår invecklingen av denna process på egen hand, kommer vi att berätta i den här artikeln.

Varm sallad med svamp

Original och läcker varm sallad med mushrooms och cashewnötter kommer att glädja dig med en ovanlig och levande smak.

ingredienser:

beredning

Cashew stek på en bakplåt med olivolja vid 200 grader i 5-8 minuter, omblandning ibland. Under tiden, i en separat skål, kombinerar vi hackade sjalottor, vinäger och ¼ msk. skedar av salt, lämna i 5 minuter och blanda sedan med hälften av all olivolja. Resten av smöret, tillsammans med grädden, bör värmas upp i en stekpanna och användas för stekning av svamp med timjan. När svampen är redo att gå rakt på pannan, häll blandningen av ättika-olja och laga i ytterligare 2 minuter. Färdiga svampar spridda på blad av löv och sprinklad med riven "Pecorino".

Varm sallad med anka

Varför inte diversifiera middagen genom att förbereda en stark och raffinerad varm sallad med ankbröst?

ingredienser:

beredning

Anka bröst kokas i en stekpanna med non-stick beläggning, utan olja, ca fem minuter tills filén är brunad utifrån (inuti den ska förbli rosa). Under tiden ska frysta frysta ärter tinas i mikrovågsugn och lägg i en djup skål, tillsammans med 2-4 bitar av körsbärstomater och sönderdelade salladsblad. Duckbröst skärs i tunna skivor över och läggs ut på en sallad, och det läggs kokt mjukt kokt ägg. Skålen förblir hälld med ett dressing från saft av citron och olivolja, salt, peppar och servera vår varma sallad med ankbröst till bordet.

Varm sallad med bönor

Sallad med bönor och mjuk getost är en klassiker av europeisk mat. Det serveras som huvudrätt, och ett glas kallt vitt vin blir ett utmärkt komplement till det.

ingredienser:

beredning

1 matsked vegetabilisk olja och samma mängd grädde bör upphettas i en stor stekpanna, tillsätt 1/3 av hela bönan och steka i 5-7 minuter. En liknande procedur bör göras för de återstående bönorna, eftersom portionmatlagning ger jämn stekning. Med den sista delen av bönorna i en stekpanna, hackas lök och vitlök, liksom rukola, placeras. Tidigt kokta bönor återgår också till pannan, som omedelbart tas bort från elden. När den varma grönsakssallan blir varm kan den fyllas med citronsaft och olivolja, beströdda med getostsmulor och säsong. Bon appetit!