Twine Exerciser

Att lära sig att sitta på en sträng är att göra din kropp flexibel, flexibel och lätt. Utövande av övningar för flexibilitet kräver en person med stort tålamod, uthållighet och uthållighet. För att underlätta processen att sträcka benens muskler kan vara en simulator för garn.

Varför behöver du en sträckare för en garn?

Simulatorn, som hjälper till att sitta på garnet, kan vara till nytta för dansare, åkare, gymnaster, fotbollsspelare, brottare av orientalisk kampsport och andra idrottare, liksom människor som vill bli mer plastiska och överraska med sin sträckning. Den traditionella stretchprocessen för längsgående eller tvärgående garn är mycket lång, simulatorn hjälper till att uppnå resultatet mycket snabbare.

Den andra fördelen med att använda tvillimulatorn är att den kan minska smärta och minimera risken för skada. Mycket ofta idrottare under sträckan försummar säkerhetsreglerna och skarpa rörelser skadar musklerna och ligamenten. Sportsimulatorn hjälper till att utföra rörelser smidigt och långsamt, vilket inte ger överansträngning.

Kvalitativa simulatorer för sträckning är gjorda av stål, de är utrustade med sittplatser, ryggstöd och benhållare med bekväma kuddar. På simulatorn har du möjlighet att ställa in vinkeln på sträckan och ständigt se dina framsteg. Men att träna på båren för garnet i början är det önskvärt med en instruktör som kommer att visa de grundläggande principerna för träning och hjälp med råd.

Användbara tips för dem som vill sitta på garnet: