Ex-barnflicka Melanie Brown upptäckte nya detaljer om sexuell skandal med en stjärna

Efter ex-medlemmen av sångkoncernen Spice Girls Melanie Brown började skilsmässa processen med Stephen Belafonte, pressen ständigt visas detaljer om denna svåra sak. Det är sant att media nu publicerar information om Melanie och Stephen, men om förhållandet mellan Brown och hennes barns barnfader Lorraine Gilles, som, för att uttrycka det mildt, överraskade många kändisfläktar.

Melanie Brown

128 sidor om intimt liv

För några dagar sedan slutade advokaterna Gilles försiktiga arbete, vilket var att maximalt intervjua den skadade barnflickan från sexuella trakasserier Melanie Brown och hennes man Belafonte. Enligt en källa i närheten av Lorraine spelades vittnesmål av ex-nanny-kändisarna in och anpassades på 128 sidor av datatekst. Efter att ha läst dem lärde sig pressen nya detaljer om villkoren för att Gilles arbetade i Steven och Melanies hus.

Lorraine Gilles

Det visar sig att huvudinitiatören av intimitet med Gilles alltid var Brown. Här är vilka ord Lorraine återkallar intima relationer i en stjärnfamilj:

"För att jag ska arbeta i familjen och följa Melanie barn, lovade de mig att betala $ 6000 i månaden. Men när jag anställdes för arbete berättade de inte för mig att jag fortfarande var tvungen att tillhandahålla och intima tjänster till dessa barns föräldrar. De första tecknen på sexuella trakasserier från Brown började ungefär en månad efter att jag hade dykt upp i deras hus. Hon var alltid den första som insisterade på sex, inte bara med sig själv utan med hennes man. Dessutom registrerade Melanie i 90% av vad som hände i sovrummet på en mobiltelefon eller kamera. Först förstod jag inte riktigt vad som hände, men när jag fick reda på att den intima processen togs bort var jag väldigt rädd. Jag ville även avsluta förhållandet Belafonte och Brown, men sångaren skrämde alltid mig genom att skicka dessa videor till mina föräldrar. När det gäller frekvensen av sexuella relationer fanns det inget system. Ibland ville Melanie flera gånger i veckan, och ibland har denna fråga inte höjts i flera månader. Det mest intressanta är att Stephen själv aldrig insisterade på intimitet, men hans fru fick ett enormt nöje från att hon avlägsnar vår kärlek till glädje. "
Melanie Brown och Steven Belafonte

Dessutom kommenterade Gilles hennes oväntade graviditet, som inträffade under arbetet i kändisarnas hus. Det är vad Lorraine sa:

"Ja, jag hade verkligen en graviditet 2014 och Brown gav mig pengar för abort, men hennes man har ingenting att göra med henne."
Läs också

I den här historien är slutet inte synligt

Vad kommer att avsluta Browns och Gilles förhandlingar är okända, för varje dag i pressen finns det detaljer om dessa svåra relationer. Dessutom stämmer Melanie med sin ex-make. Nu övervägas frågan om vårdnad om barn, och under det här fallet var Brown beordrad att betala Belafonte $ 40,000 per månad. Melanie och Stephen var gift i 10 år. Paret har ett gemensamt barn - en tjej som heter Madison, som föddes 2011.

Melanie Brown med sin man och barn
Melanie Brown och Lorraine Gilles