Tinktur av vinbär

Låt oss idag titta på hur man gör en hemlagad tinktur gjord av vinbär. Drycken visar sig vara väldigt tär, läcker och sated, och hushållet kommer säkert att vara glad över dina färdigheter.

Receptet för tinktur av svart vinbär på alkohol

ingredienser:

beredning

För att göra en tinktur av rödbär på alkohol, blanda i en djup kastrullsocker med vatten. Vi skickar disken till mitten av elden och omrör, koka sirapen. Därefter kastar vi noggrant bearbetade bär, blandar blandningen och kokar i 3 minuter. Därefter avlägsnas från plattan, knådar vinbäret med en tolstalk, häll i den utspädda alkoholen, blanda och häll blandningen i burken. Vi stänger nylonhatten och insisterar drycken 20 dagar på en varm plats. Sedan filtreras hemtinkturen flera gånger genom gasbindningen, hälls i vackra flaskor och täppt.

Tinktur av vinbär

ingredienser:

beredning

Bär tvättas, läggs i en glasbehållare, lägg till löv och häll vodka i nacken. Stäng behållaren tätt och ta bort den i 2 månader på en mörk, lugn plats. Klar för att filtrera filtret, kasta innehållet i en kolv och klämma väl genom gasbindning. Från socker och dricksvatten, laga sirap, och svalna sedan och blanda med ansträngd tinktur. Vi hällde drycken i flaskor, tätt stängda och rengjorda i 1 månad i källaren.

Original tinktur av vinbär

ingredienser:

beredning

Vi tvättar bären, sorterar dem ur skräp och somnar i en tre-liters flaska. Tillsätt en liten riven citronskal och kasta det pulveriserade sockret. Fyll gin upp till nacken och skaka det bra. Vi lägger burken i källaren i ca 3 veckor. Periodiskt blandas tinkturen, så att bäret i botten inte blir till gelé. Den färdiga drycken filtreras flera gånger genom en sikt eller genom ett bomullsfilter. Vi häller doftande tinkturen på flaskorna och lägger dem i kylskåpet. Före provsmakning är det bäst att hålla drycken i 3 veckor, så att smaken blir mer mättad.

Hur man gör en tinktur av vinbär på vodka?

ingredienser:

beredning

Vi fyller en ren burk med bär, fyller den med vodka och täcker den med en mössa nylon. Vi lägger behållaren på ett mörkt ställe och insisterar på veckor 2. Därefter filtrerar vi drycken flera gånger genom gasbind, viks i flera lager och hälls i flaskor.

Tinktur på löv av svart vinbär

ingredienser:

beredning

Bär riva av kvistarna, skölj omsorgsfullt och låt vattnet rinna ut.

Sedan tvättar vi vinbäret i en kopp och överför det till burken. Lägg löven där, häll på toppen med alkohol och sätt det på ett mörkt ställe. Hemtinkturen är klar i ca 4 dagar. Vi filtrerar det, späd det med vatten och häll det i flaskor.

Tinktur av svart vinbär på vodka

ingredienser:

beredning

Bären tvättas, sorteras noggrant, torkas och hälls i en skål. Vi knådar vinbäret med en förälskelse och fyller den med vodka. Vi kastar löv och frö av kummin. Vi häller innehållet i burken, stäng locket och insistera på 1,5 månader. Därefter filtrerar vi drycken genom gasbindningen, häller den i flaskor och tätar den tätt.