Snabbdieter i en vecka

Det finns många "snabba" dieter som hjälper dig lätt att föra figuren i ordning. Naturligtvis tar det mer tid att dela upp fettvävnad och faktiskt bli av med 3 kilo eller mer, men om du bara vill se lite bättre på semestern, kan du tillgripa sådana tekniker. Vi kommer att överväga goda dieter för snabb viktminskning, som inte skadar hälsan.

Snabba dieter för viktminskning: protein

Dieten är utformad för en vecka, ingenting kan läggas till kosten. Det är nödvändigt att strikt följa dricksregimen: 1,5 - 2 liter rent vatten om dagen ska druckas mellan måltiderna. Dieten för varje dag är densamma:

  1. Frukost: ägg från 2 ägg, sallad från havskål.
  2. Lunch: den genomsnittliga delen av nötkött eller kyckling, någon grönsaksgarnering med undantag av baljväxter, majs, potatis.
  3. Middag: fisk eller fjäderfä med garnering av färska grönsaker (kål är bäst).

Om du känner en stark hunger kan du dricka ett halvt glas skummad yoghurt. Ett litet knep: om du äter den med en tesked, kommer du att äta mer än om du drack det med en volley.

Express diet för snabb viktminskning: vegetabilisk-mejeri

Om vi ​​betraktar bara ofarliga snabba dieter i en vecka, är det här ett av de bästa alternativen.

  1. Frukost: Halvpaket med mager kockost, klädd med fettfri yoghurt, ett glas te utan socker.
  2. Lunch: lätt vegetabilisk soppa utan potatis, kål sallad .
  3. Snack: ett glas te utan socker och en bit ost (inte bra!)
  4. Middag: Varje sallad av färska grönsaker med citronsaft, blandad med en liten mängd vegetabilisk olja.

I detta fall är det också viktigt att följa dricksordningen. Om du känner dig hungrig, ska du dricka ett halvt glas av någon fettfri eller lågmjölkad mejeriprodukt. Det är tillåtet att göra 2-3 gånger varje dag, och även före sänggåendet.