Bella Hadid och The Weeknd

Under sommaren förra året meddelade den välkända modellen Bella Hadid och Abel Tesfaye, mer känd under pseudonymen The Weeknd, officiellt att de träffades. Dessutom, i motsats till många offentliga människor, gömde paret inte från paparazzi under resten, promenader och andra saker, tvärtom, Bella, mer exakt Isabella Hadid, laddade aktivt upp fotot med sin andra hälft på Instagram-sidan. Publiken trodde att dessa två är alla utmärkta, mellan dem ömsesidig förståelse och passionerade känslor, men inte varje kärlekshistoria har en lycklig avslutning.

Förhållandena mellan Bella Hadid och The Weeknd - hur började det hela?

I mars 2015 träffades de två på en vanlig fest. Kännedom utvecklades långsamt till vänskap. Redan i slutet av april vid coachellafestivalen sågs unga människor omgivna av varandra. Senare tecknade Abel konton för alla medlemmar i Hadid-familjen. Sedan dess insåg båda fansen att något inte är här, mellan någon som Amur har klart flög av.

Redan i slutet av augusti började kändisar att träffas, inte gömma något från journalisternas linser med passionerna kyss eller omfamnar. Hon var så inspirerad av kärlek att Hadid delade sin lycka i "Instagram" genom att publicera ett foto med sin älskade: i en omedelbar tid uppgav 5 miljoner av hennes abonnenter att hjärtat av en lyckad toppmodell nu är upptagen.

När hon hade fritid besökte hon ständigt konserter från sin älskare, och i vinter spelade Bella Hadid i klippet In The Night för låten The Weeknd. Det är värt att notera att tjejen spelade förförisk dansare go-go. Förresten, nu vet hennes fans att skönheten inte bara har fantastiska externa data, men vet också hur man flytta perfekt till musik.

Jag skulle också vilja nämna det faktum att Bella och Abel, nämligen flickan som heter Abel Tesfaye, tog 4: e raden i listan över de mest eftertraktade paren på spåret av VMA-ceremonin.

Weeknd och hans flickvän Bella Hadid är inte längre tillsammans

Av någon anledning, för det mesta, mitt i julhelgen, bestämde stjärnparet att dela. Det var först, det såg ut som om de två hade bestämt sig för att pausa i relationen: hon kom fortfarande till sina konserter, de hade ett bra samtal medan de satt i baren.

Läs också

Som det visade sig, kändisarna delade slutligen, kvarvarande vänner . Det här är naturligtvis en långdragen fras, men dömd av de bilder som modellen lägger på de sociala nätverken är det tydligt förståeligt att Abel och Bella inte håller ilska eller vrede mot varandra. Så på födelsedagen av killen lade flickan ett foto med sin bild och lämnade hennes signatur "Jag är stolt över att i mitt liv finns en så begåvad person som du!".