Diet hemma

Många tror att en hemdiet är mycket svårt. Men i själva verket hemma, dieting är mycket lättare än på kontoret eller på semester, så om du har möjlighet, missa inte det!

Hemdieten

Det viktigaste, än hushållsdiet skiljer sig från andra - du har råd med en bråkig mat , vilket är otroligt användbart eftersom det minskar magsvolymen, dödar en falsk hunger, gör att du kan äta rätt och gå ner i vikt utan att känna dig hungrig i en normal takt - 0,8-1 kg i en vecka.

Dieten kan lånas från något system av korrekt näring . Till exempel är det här en enkel diet hemma:

  1. Frukost : spannmål med frukt eller stekt ägg.
  2. Den andra frukosten : halv koppar av stugaost med skummad yoghurt.
  3. Lunch : en skål soppa med en liten bit svart eller grått bröd.
  4. Snack : ett glas 1% kefir (du kan lägga till fiber, kli, linfrö).
  5. Middag : En liten del av lågmjölkt kött och en garnering av färska grönsaker (kål, gurkor, tomater, gröna grönsaker).

Detta är en utmärkt kost som gör det möjligt att gå ner i vikt enkelt och utan att skada kroppen.

Snabbdieten hemma

Ingen snabb diet ger inte bestående resultat. Det kan bara användas om du vill gå ner i vikt lite innan semestern. Det varar bara 3-4 dagar, beroende på hur snabbt du kommer att uppnå de önskade resultaten.

Du kan äta två produkter: gurkor och 1% kefir. Inte mer än ett kilo gurkor och en liter kefir om dagen. De kan ätas individuellt eller blandas som en sallad. Dessutom kan du bara dricka vatten eller osötat grönt te. Det rekommenderas att ta en liten portion mat varje 2,5-3 timmar - ät långsamt tills mättnad. Du kan gå ner i vikt med 2-3 kg, om du självklart strikt följer alla dietregler och lägger inte till extra produkter.