Daglig frukost

Under det stora inlägget är det inte så lätt att diversifiera din meny. Särskilt förbryllande val av rätter till frukost. Vi erbjuder flera idéer för en lunch, som du kan inse i ditt kök, vilket gör att morgonmåltiden är utsökt och användbar trots de magre ingredienserna i skålen.

Lunchgröt till frukost

Sött havregryngröt

ingredienser:

beredning

För att förbereda mager gröt häll havreflingor i en skål med kokande vatten, täck behållaren med ett lock och låt det brygga i femton minuter. Därefter lägger vi till kutten små eller malda på en rivare, en päron eller ett äpple, vi slänger även kanderade frukter, russin och nötter, vatten maten med honung och då serveras vi till bordet.

Bokhete gröt med svampar

ingredienser:

beredning

Vi sorterar ut och tvättar buckwheat groats, fyller det med vatten, tar två portioner vatten för en bokhvede. Salta innehållet till smak och sätt på att laga mat på en måttlig eld under locket, utan omröring. Samtidigt lägger minen och skärs i svampplattor och halvlökar av lök laxen uppvärmd med vegetabilisk raffinerad olja, tillsätt sedan svampen och stek, omrör, tills mjuk och fullständig avdunstning av hela vätskan. Därefter blanda den färdiga bokhvet med stekt svamp och servera, sprida ut på tallrikar.

Varianter av snabba fastande smörgåsar till frukost

Smörgåsar med hummus

ingredienser:

beredning

Nourishing och näringsrik mager smörgåsar kan kokas med hummus. För att göra detta skivas färskt bröd eller rostat bröd med lite hummus, lägger ut salatbladet på toppen, täcker med ett lager hummus, dekorera med färska tomater och gurka skivor, en gren av färska gröna och servera sedan.

Smörgåsar med tomater och vitlök

ingredienser:

beredning

För smörgåsar i detta fall måste färskt bröd rostas i en brödrost eller i en stekpanna med olivolja och gnidas sedan med rengjorda vitlökständer. Frisk tomat skaldas med kokande vatten, skalas och skärs i små kuber. Vi lägger tomaterna i brödbitar med salladsblad, hälls med olivolja och lägger till blad av ny basilika.

Smörgåsar med svampkaviar

ingredienser:

beredning

Först förbereder vi svampkaviar. För detta kokar vi tills svampen är klar och de krossade grönsakerna passerar vi på vegetabilisk olja utan lukt tills det är mjukt. Därefter delar vi de kokta svamparna och stekar i en mixer, vi njuter av att smaka med salt, peppar och vegetabilisk olja och blanda igen med en mixer.

Sprid den resulterande svampkaviaren på färska eller rostade brödskivor i brödrosten och serveras omedelbart.

Potatisburger

ingredienser:

beredning

Kylda potatismassor blandas med mjöl, rullade bollar från den mottagna massan, pressade dem lite för att skära runt skivor, panerade i brödsmulor och bruna tills det var skarpt i vegetabilisk olja på hög värme i en stekpanna.