Sneakers på en kil

I sportstil har tjejer länge märkt en betydande nackdel - asexualitet, som uppstod på grund av producenternas önskan att skapa främst bekväma saker. Naturligtvis kan sport inte kombineras med en högklack - i extrema förhållanden är det inte bara obekväma, men det kan vara farligt - chansen att göra benet växer flera gånger.

Och nu har designarna arbetat med att simulera en sann sportstil och anpassat den till vardagen, där varje tjej vill se attraktiv och vägrar sällan en högklack . Så för några år sedan såg världen skorskor på en kil som kombinerar sportelement och samtidigt tillåter tjejer att vara "på topp", vars idé snabbt togs upp av de främjande varumärkena.

Vad är namnet på sneakers på kilen ?

Det finns många namn på detta skor, men det mest populära namnet på en sneaker på en kil är "snickers".

I Isabel Marant kallas de Becketts och Nike - Dunk Hidden Wedge, vilket betyder "dold häl".

Vi väljer kvinnors sneakers på en kil

Först av allt, när du väljer skor, bör du bestämma för vilken tid på året det är avsett. Vid val av en sko på en kil är detta avgörande, för det beror på materialet och närvaron av en värmare i skor.

Sommarskor på kilen är gjorda av andningsbart material och stannar inte på inredningen, vilket i vinterväder inte kan vara länge.

Vinterskor på en kil är isolerade - oftast är det päls - naturligt eller syntetiskt, liksom en tjock präglad sula med slitskydd. Vinter sneakers på en kil är gjorda av slitstarkt material - tjockt naturläder, och billigare modeller är gjorda av konstgjorda.

Sneakers på en kil från Ash

Ask-typskor på kilen är oftast i lätta format - de är gjorda av naturlig mocka och är täckta med andningsbart material. Wicker-modellen är inte hög, men yttersålen expanderas för att ge komfort. Dessa modeller är närmare sportstilen än någon av dessa kategorier.

Valet av färgmodeller är brett, och i grunden är det varmt och pastellfärger.

Sneakers på kilen från Isabel Marant

Designers Isabel Marant erbjuder ljusa monokroma sneakers med läderinsatser. Sole, som passar sneakers eller sneakers - gummi, och kilans höjd överstiger inte 8 cm.

Förutom monokroma sneakers i samlingar finns det lika ljusa och färgstarka flerfärgade sneakers. Till exempel har svarta sneakers på en kil, i kombination med vita, rosa och blå insatser blivit "ansiktet" av den här linjen och har inte blivit avsiktligt annonserad av många stjärnor som paparazzi fångade i vardagen.

Sneakers på en kil från Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti erbjuder en helt unik snickers, och de är unika eftersom de har metallinsatser - ganska impopulär lösning för att dekorera skor.

Vit sneakers på en kil från Giuseppe Zanotti kombinerad med en guldfärgad metalllook är både intressant, elegant och lyxigt.

Egenheten hos detta modellutbud är att designen vid första anblicken av sportskor har funktionerna i en klassisk stil och ibland till och med liknar skor.

Keds på en kil med spines av detta märke slås ut ur huvudkollektionen av deras vågiga stil.

Knicks på en kil från Dkny

Läder sneakers på en kil från Dkny har en unik stil tack vare nätskinnet. Skonens design skulle se lugnt, dämpat och hållbart i den europeiska traditionen, om inte för de ljusa detaljerna på remmen för snören.

Sneakers på en kil från Marc Jacobs

Den mest intressanta modellen av Marc Jacobs sneaker är gjord av mjukt läder och har en ljus mångfärgad design. Vid första anblicken verkar det som om det är svårt att kombinera dessa sneakers med kläder, men det här är en felaktig åsikt, eftersom varje ytterligare färg expanderar färgpalett av de kombinerade kläderna.