Pumpajuice

Pumpa - En ljus och hälsosam grönsak, den innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler, som kalium, kalcium, fosfor, natrium, magnesium, järn. Pumpajuice har en läkande, lugnande, immunostimulerande effekt. Nu ska vi berätta för dig hur man gör pumpa juice. Det enklaste sättet är förstås att låta grönsaken genom juiceren, och den nypressade pumpajuiceen är klar. Vi ska berätta för andra alternativ, särskilt hur man gör pumpa juice för vintern.

Recept av pumpajuice med tranbär

ingredienser:

beredning

Pumpa skälls från kärnan och skal, köttet skärs i kuber. Från pumpan och tranbär pressar juice med en juicer. Honung läggs till smak. Observera att det maximala antalet vitaminer i denna dryck kommer att bevaras om du lagar det omedelbart före konsumtionen.

Framställning av pumpajuice med massa

Kakan, som förblir efter tillagningen av nypressad juice i juiceren, skyndar inte ut, det kan ge ett andra liv.

ingredienser:

beredning

I vattnet, tillsätt socker, rör om och sopa sirapen. Spred sedan kakan och koka den i ca 20 minuter. Den resulterande massan torkas genom en sikta. Så är saften med massan klar. Vi lägger den på elden, koka den, tillsätt citronsaft och ta bort pannan från elden.

Pumpajuice i en juicekokare

ingredienser:

beredning

Pumpa rengörs och skärs i mellanstorlekar. Häll vattnet i sokovarki-facket till det nedre markets gräns, installera de övriga delarna ovanifrån. I den övre delen lägger vi ut bitarna av pumpa och juiceren nära tätt. Vi lägger pannan på elden. Cirka 45 minuter efter kokning kommer juice att fördelas, vi samlar den i en lämplig behållare. När vi samlar in hela saften öppnar vi saftmaskinen och blandar massan. I pumpajuice, tillsätt socker, blanda och koka, men koka inte, och omedelbart hälls på sterila burkar och rullas upp med metallöverdrag. Vi vrider bankerna upp och ner, linda upp filten och låt den svalna. Håll det på en sval plats.

Pumpajuice med apelsin

ingredienser:

beredning

Pumpa rengörs och skärs i små bitar. Vi lägger den i en kastrull och häller så mycket vatten att det bara täcker pumpan. Koka på låg värme i 3 minuter efter kokning. Vi kyler den kylda pumpan genom en kolv, du kan också använda en mixer. De resulterande potatismosorna återförs till kastrullen igen, och tillsätter nypressad apelsinjuice, socker och citronsyra. Så snart massan kokar, släck den omedelbart och häll den på sterila burkar.

Pumpa och äppeljuice

ingredienser:

beredning

Pumpa skälls från frön och skal, i äpplen tar vi bort kärnan. Vi förbereder juice från en pumpa och äpplen, som passerar ingredienserna genom juicer. Tillsätt socker och citronskal, riven på en fin rivare till den resulterande saften. Vi ger den resulterande massan nästan kokande, men vi ger det inte koka, men vi minskar elden till ett minimum och bibehåller det i ca 5 minuter. Därefter hälls saften över beredda burkar.

Pumpa och morotjuice

ingredienser:

beredning

Med hjälp av en juicer pressa ut saften av pumpa och morötter. Tillsätt socker, blanda och sätt på elden, sätt till en temperatur på ca 90 grader och koka i ca 5 minuter. Häll sedan saften över de steriliserade burkarna. Så vår grönsaksjuice är klar.