Hur väljer man ett namn för pojken?

"I slutet kommer jag till slut att få en son, en assistent, en följeslagare för fiske och reparation av en bil! Uh, och vi gör saker! Och då alla tjejer och tjejer, ett enkelt kvinnokloster. Tja, i slutet väntade killen! ". Så många män triumfera, när deras fruar meddelar att de växer en framtida liten man i magen. Och efter det att den första turbulenta rapturen har avgjort, blir fadern förbryllad genom att välja ett namn för den förväntade tomboy. Och så är det alltid. När nästa eller ens den första dottern ska födas kommer mamma upp med namnet. Tja, när en pojke ska födas vill Papa inte erkänna någonting för någon, vill bestämma allt och tänka över sig själv. Kom igen, låt honom tänka och bestämma. Och vi diskuterar tillsammans med honom hur korrekt och vilket bättre namn som ska väljas för vår pojke, framtida pappas assistent och protektor för hela familjen.

Välja ett namn för pojken enligt religiösa övertygelser

Utan religion var det och förmodligen inte en enda nation på jorden. Därför är en av alternativen för att välja ett namn för ett barn, en pojke eller en tjej den typ av tro som familjemedlemmen anser sig vara. Det är känt att många hedniska stammar och nationer kallar sina barn namnen på sina förfäder och tror att på så sätt infiltreras de avlidnas släktingar till nyfödda och återvänder till familjen. Ungefär samma sätt tror både buddhister och hinduer. Men i de flesta nationer som bekänner Nya Testamentiska religioner, islam, judendom och kristendom är det vanligt att hänvisa till barn till ära för särskilt hedrade helgon. Kristna, både katoliker och ortodoxa, har till och med en speciell bok, där för varje antal varje månad finns en lista över asketer som firades på denna dag. Det kallas de heliga. Låt oss säga att din baby föddes den 1 juni för att bestämma sitt framtida namn, lägg till det datumet först sju och sedan fyrtio dagar. I vår version kommer det att vara 8 juni och 10 juli här under perioden 8 juni-10 juli och välj ett namn för din son.

Hur man väljer ett namn för pojken med stjärnteckenet?

Nästa faktor, genom vilken du kan ta reda på vilket namn för pojken som är bättre att välja, är att titta på de konstellationer och planeter under vilka han föddes. För en korrekt definition av alla dessa stunder är det naturligtvis bättre att vända sig till en erfaren astrolog. Vi kan dock ge dig allmänna rekommendationer.

Pojkar födda under brandtecken: Väduren, Leo eller Skytten, namn med mjukgjorda konsonanter är perfekta. Till exempel, Alexei, Valery, Vitaly, Ilya. Sådana namn bär i sig själva energin av tillgivenhet och ömhet, vilket mildrar den avsedda målmedvetna naturen hos företrädarna för denna grupp.

Oxen, Jungfrun och Stenbocken är tecknen på jorden. Pojkar födda under dessa konstellationer kännetecknas av deras stabilitet och ekonomi. Representanter för denna grupp är väl lämpade för namnen på Peter, Sergei, Andrew, Ivan. De betonar vidare karaktärsegenskaperna och ger dem allvar.

"Air" -pojkarnas konstellationer Gemini, Vågen och Vattuman - Personlighet drömmande och sublim. Bland dem finns ofta kreativitet, litteratur och poesi. Och deras namn är bättre att välja vacker, artsy, sonorös. Till exempel, Arkady, Vladislav, George, Veniamin.

Och i slutet är pojkarna födda under "vatten" -konstellationerna: Cancer, Fisk och Scorpio - Barn är mobila, rastfria och mycket glada, som en vårström. Lämplig för dem namn - Alexander, Vladimir, Nicholas, Constantine.

Hur väljer man ett namn för pojken av patronymic?

Och en viktigare aspekt av att välja ett namn för en pojke är hans patronymic. Man tror att faderns namn, eller snarare, som är inneboende i detta namn, karaktärsdrag, har ett visst inflytande på sonens framtid. Till exempel, väldigt stor inverkan i fallet när sonen och pappan har samma namn, Alexey Alekseevich, Ivan Ivanovich, Peter Petrovich. I dessa fall upprepar sonen ofta sin förälders öde, så det är nödvändigt att ringa barnet med sin faders namn med omsorg. Framgångsrik är en kombination av namn och patronymic, när det är vackert och behagligt för örat, och energiskt komplementerar dessa två komponenter de positiva egenskaperna hos varandra. Peter Ivanovich kombinerar till exempel ekonomin och fastheten i andan och har samtidigt förmågan att på kärlek och försiktigt behandla medmänniskor, för att skänka dem med värme och kärlek.

Men det viktigaste är förmodligen inte i namnet, men i vägen tar vi upp våra barn. Kära fäder, ägna mer uppmärksamhet åt dina avkommor, lära dem om ditt exempel gott och anständigt, och du kommer att höja din son en verkligt värdig person för vilken du inte behöver rodna framför samhället.