Transparenta strumpbyxor

Genomskinlig strumpbyxa, även kallad kapron, är en obligatorisk egenskap hos den kvinnliga bilden. De lägger till förfining och betonar de kvinnliga benens skönhet. Det viktigaste är att de aldrig kommer att gå ut ur mode och är relevanta med någon outfit.

Kvinnors genomskinliga strumpbyxor

Nyligen i modevärlden var det en tendens att komplettera bilden med täta mattbyxor, som kan vara svart eller mångfärgad. Men de passar inte alla garderober, och i vissa fall kommer det att se olämpligt ut och dra all uppmärksamhet. Ett underbart alternativ till dem är kvinnans genomskinliga strumpbyxor, som inte ser värre ut, och i många fall mycket mer harmonisk.

Pantyhose skiljer sig åt i flera parametrar. Detta är textur, densitet, färg och mönster.

Ett av de viktigaste kriterierna för att kvinnor ska utvärdera pantyhose är densitet. Det mäts av en speciell enhet - den. Baserat på detta kan de klassificeras enligt följande:

Färger av tights

Den mest naturliga är pantyhose köttfärgat eller gjord för solbränna.

Om vit genomskinlig strumpbyxa har sjunkit in i själen, måste du noggrant välja kläderna med vilka de kan bäras. Det klassiska alternativet är en kombination av svartvitt, vilket alltid är en win-win. De ser också bra ut med luftiga klänningar av ljus nyans.

Svart transparent pantyhose betonar de smala benen. I kombination med skor av samma färg kommer benen att se längre ut. Älskare av mer levande och extravaganta bilder kommer att närma sig med färgglada pantyhose.