Hur sys en koppling själv?

Kvinnlighet och elegans har ingen hållbarhet, topp i popularitet eller ålder. Ungefär samma egenskaper besitter av koppling. Hittills var denna handväska en kvinnas följeslagare vid högtidliga evenemang eller sociala evenemang. Idag är det en bra och funktionell sak för varje dag.

Hur man syr ett kopplingskuvert?

Innan du sy en kopplingskuvert bestämmer du om storlek och stil. Dimensionerna överstiger inte som regel 15x20 cm. En halv meter väv är tillräckligt för att göra en väska. Från kartongen skär vi ett mönster. Det är en rektangel med önskade ändliga dimensioner.

Vänd tyget upp och ner. Nu överför vi mönstret till tyget: för det här måste vi avgränsa mönstret med krita. Upprepa proceduren två gånger. Du borde få ett torn med tre rektanglar. Från den övre rektangeln gör vi en fickventil. Du får något som ser ut som ett utfällt kuvert. Denna procedur bör göras på foderväv.

Överväg hur man syr en påse-koppling av dessa ämnen. Placera foderväven uppåt. Vik och söm. Du kommer att ha en ficka. Gör sedan samma sak med huvudtyget. Huvudväven är invändigt utåt.

Vi förbinder fodret och kopplingen till kopplingen. Sömmarna måste vara quiltade. Vi visar en praktiskt slutförd produkt. Sy en knapp på kopplingen, skär ut ögat på ventilen.

Hur man sy en koppling av läder?

Sy en koppling av läder är ännu enklare. För att göra detta, ta en mjuk hud. Utmärkt kommer att se hud av ljus färg och kontrasterande svart blixt. Det kommer att bli väldigt snyggt. Innan du sy en koppling själv, bör du förbereda allt du behöver: en skinn av läderväv, dragkedja, stift.

Mönstret gör enligt det välbekanta systemet. Blixten ska väljas så länge att den är lika med längden på den framtida kopplingen. Vi klippte ut det beredda mönstret. I detta fall är mönstret en rektangel vikad i hälften.

Kläm fast dragkedjan till kopplingens långsida. Nu först sitter vi först på väskan och lägger sedan sidosömmarna. Att sy en koppling är det enklaste, eftersom påsen har enkla former. Dessutom kan du välja färg och design för alla outfit och skapa ett helt ensemble.

Så sy en koppling själv: tips stylister

Här är några allmänna tips som hjälper dig att sy en riktigt trendig och väldigt snygg sak: