Smidda bänkar

Konstnärlig smide var hela tiden mycket populär och ansågs vara en av de mest värdefulla inredningarna. Produkter dekorerade med metallprydnader användes överallt, med små hushållsredskap som slutar med stora möbler. Smidesjärnbänkar användes också. De kan ofta hittas i privata gårdar, hallar och hallar i ett boutiquehotell. Dessa produkter har utmärkt prestanda, nämligen:

Tack vare dessa egenskaper kan bänken monteras säkert utomhus, utan rädsla för att väderförhållanden skadar metallen.

Designfunktioner

Stallarna är gjorda av smidd metall, som utför både estetisk och fästfunktion. Giltjärn, tack vare kompetensen hos proffs, förvärvar invecklade former som påminner om vinrankor, blomknoppar och abstrakta mönster. Metalldelar finns vanligtvis i den stödjande delen av strukturen (ben, armstöd), och för sits och ryggstöd används en trästång. I vissa modeller kompletteras ryggstödet med smidda element, men i det här fallet är de gjorda för att smidas för att inte störa under sittande.

Ansökan i design

Smidda bänkar och bänkar brukar användas i utsmyckning av privata hushålls gårdar, men de kan också hittas i torget på torget, vid domstolar i statliga institutioner etc. Stugaägare tenderar att använda dyrare sofistikerade modeller, med ovanliga smide och dyra trä. Ofta köps de i en uppsättning med smidda blommor, bord och till och med en gunga. En uppsättning av flera objekt ser mer framträdande och aristokratisk ut.