Grönsaksjuicer

Människokroppen behöver ständigt vitaminer, vare sig det är sommar, vår, vinter eller höst. Men om sommaren med detta problem inte uppstår, för att det finns så många färska grönsaker och frukter, så är det bara under vinterns vårperiod med svårigheter. Du kan naturligtvis dricka apotekets vitaminkomplex, men du kan komma ihåg om nypressad grönsaksjuice, det är från de grönsaker som odlas i deras inhemska region och fördelarna i dem, respektive mer än i importen. Hur man lagar en utsökt och hälsosam vegetabilisk juice när som helst på året, så säger vi dig nu.

Färskpressad grönsaksjuice - recept

Det verkar som om det kan vara enklare än att förbereda juice - vi lägger grönsaker i juicer, några sekunder och saften är klar. Men här finns det några hemligheter, med vilken du kan få mest nytta och smak av drycken.

Först och främst var uppmärksam på det faktum att för beredning av nypressad grönsaksjuice behöver du bara använda färska frukter som är fulla mogna och har ingen skada på skalen. Om du inte är säker på ursprunget till en grönsak, ta bort ett tjockare lager av skal än vanligt, för att det ackumuleras högsta toxiner.

Det rekommenderas inte att tillsätta salt och peppar till grönsaksjuicer - kryddor minskar deras användbara egenskaper. Det är bättre att lägga till lite vitlök, fördelarna blir mycket mer, och smaken kommer att bli mer mättad. Att använda sådana drycker är önskvärt omedelbart efter beredningen, eftersom de snabbt försämras.

Morot , tomat och pumpa juice konsumeras ofta i ren form, men till exempel har kål- eller betesaft inte bara en obehaglig smak, utan är skadlig i sin rena form. Därför kommer vi nu att berätta för dig flera alternativ för att kombinera grönsaker för att förbereda juice:

Dessutom kan du laga morot-pumpa juice (1: 1) eller morotssaftjuice (7: 3).

Vi har gett dig de vanligaste recepten av grönsaksjuicer. Använd när så är möjligt säsongsbetonade grönsaker odlade i ditt område och dra nytta av det.