Skor-båtar - en permanent klassiker för alla tider

Modernt sätt är mer och mer praktiskt och mångsidigt. Detta kan spåras inte bara i nyheter, men också i tendensen att de klassiska trenderna de senaste åren återvänder till katwalken oftare. Ett av dessa element i garderoben kan kallas sko-båtar - en lösning som är oklanderlig, inte bara i en strikt båge, men också originalbilder.

Hur man väljer skor-båtar?

Utsikten att den klassiska garderoben passar alla utan undantag är en mycket frekvent fråga på modernt sätt. Men enligt stylisterna, om det inte lyckas att hämta till och med den mest universella trenden, kan man förstöra utseendet och humöret i allmänhet. Klassiska skor, utan tvekan på vilken typ av figur som helst, betonar benens elegans och harmoni, kommer att göra bilden elegant. Men här är det också viktigt att hitta din modell, vilket också accentuerar ditt självförtroende och smaken av smaken:

 1. Minsta vikt . Det är viktigt att skor är lätta. Den här funktionen hjälper dig att hålla dig frisk och vacker längre, och dina ben blir inte trött.
 2. Närvaron av en supinator och den faktiska storleken . Välj ett tillbehör strikt till fots - inte mer, inte mindre, även om du ska bära den på pantyhose. Och en viktig funktion är avskrivningen av skor, vilket ger fysiologisk placering på foten.
 3. Valuta för pengarna . Leta inte efter billiga fakes. Att ha sparat pengar för inköp kan skada din hälsa med en produkt av dålig kvalitet, vilket är dyrare.
 4. Naturlighet av material . Som någon del av kroppen behöver benen luftcirkulation. Därför är det faktiska valet mocka, textil (inte syntetiskt), lädervaror.

Båtar 2017

Fashion podiums i denna säsong visade hur det är intressant att slå de uttråkade klassikerna. Traditionella modeller har inte förlorat popularitet, men de viktigaste trenderna är tillbehör med en original attraktiv design:

 1. Skor icke-klassiska båtar . I år är mycket populära modeller modeller med icke-standardiserad finish - en öppen tå och häl, krökta kanter, skärkanter och annat.
 2. Texturerad yta och präglat material . Ett utmärkt sätt att locka uppmärksamhet kommer att vara valet av produkter under huden av reptiler och exotiska djur - struts, krokodil, orm, sköldpadda. I mode och texturerad tredimensionell broderi eller applikation.
 3. Snörning och silikon . Effekten av transparenta skor kvarstår också i trenden i år. Men i de senaste samlingarna har designers fokuserat på underdrift, och öppnar bara vissa delar av foten med hjälp av silikoninsatser och lacy topp.
 4. Skor i form av båten med en prydlig inredning . Trendiga skor-båtar 2017 skiljer sig åt och ett överflöd av prydnadsföremål. Bågar och blommor, kedjor, taggar och spännen, stenar, fransar - det är den aktuella inredningen av de senaste trenderna.

Damskor

Betydande vikt läggs vid färglösningen av klassisk design. Återigen fick otrolig popularitet tillbehör i Chanel-stilen i svartvita färger. De vackraste skorbåtarna kännetecknas av närvaro av feminina tryck - blomabstrakt, paisley, ombre och andra. I trenden och ljusa monokroma lösningar, speciellt syra nyanser. Under den varma årstiden kommer den perfekta färdigställningen av den kontrasterande bågen att vara modellerna av färgblå elektriker , orange, ljusgrön, crimson. Och den mest oslagbara lösningen för varje säsong och bild var fullskalan.

Högklackade skor

Ett särdrag hos klassiska modeller är en tunn elegant sko. Modern stil har dock visat en positiv inställning till experiment med denna detalj. Genom att välja vackra höghåriga skor, föreslår stylister att de flyttar sig från den vanliga plattformen och uppmärksammar en bred platta, graverad, i form av atypiska element för dammodell, till exempel en skruv eller skruv.

Lågklacksko

Denna typ av bas kommer att vara ett utmärkt val för fashionistas av hög tillväxt. Skor på hälen på medellång höjd ser inte mindre feminin och elegant ut, men lägger inte till extra centimeter, vilket tycks utgöra en stall. Dessutom kommer en sådan lösning att ge ökad komfort, vilket kommer att påverka bildens övergripande stämning än obekväma höga dynor. Den mest fashionabla i den här säsongen var klackar i stil med kattklackar och en geometrisk kub.

Lågklacksko

De mest aktiva och energiska kvinnorna av modedesigner rekommenderas att sluta på ett snyggt litet glas. Dessa modeller ser inte mindre elegant ut, men låter dig stanna kvar på dina fötter under en längre tid. I mode och skor-båtar med tjocka klackar. Den högsta höjden på en lågklack anses inte vara mer än två till tre centimeter. Denna storlek är tillräckligt för att betona elegans, men att förbli funktionell och självsäker.

Hälsade skor

En gång en mycket populär hårnål återvände igen till det kvinnliga klassiska sättet. Sådana tillbehör är dock mer lämpliga för dem som lägger stor vikt vid den dekorativa sidan av bilden, snarare än dess praktiska egenskaper. De mest fashionabla är kvinnors skor-båtar på ett hårnål av metall, genomskinlig tät plast eller i kontrast till basfärgen. Sålunda insisterar konstruktörer på att uppmärksamma sexuell och feminin slutförande så mycket som möjligt.

Vad ska man ha på skor-båtar?

När stilfulla skor för första gången verkade på modeplattformarna, ansågs de vara ett tillbehör med en strikt sträng riktning. Och så sågs dessa skor oftare i affärsbågar och hindrade ensembler på vägen ut. Återkom till modern stil, den eleganta stilen förvärvade en ny status, som en universell slut. Och på grund av popularitet blandningsriktningar i en bild anses båtar vara en av de mest moderna och efterfrågade trenderna i den grundläggande garderoben . Baserat på rekommendationer från professionella är det värt att uppmärksamma sådana lösningar:

 1. Med en kjolklocka . En sådan duo förvandlades till modernt sätt från de avlägsna 80-talet. Klädesplaggets stil pryddar oklanderligt smala ben, och i kombination med klassiskt skor skapar man en bild av typen av "blommatje".
 2. Under byxor och jeans . Stylister ställer inte ut strikta krav på byxans stil i båge med båtar. Men speciellt snygga och feminina utseende-ensembler med trunkerade modeller, smala, smala, smala rör.
 3. Med shorts . Så konstigt som det låter, men kombinationen med shorts anses vara en av de mest framgångsrika besluten. Denna tandem inträffar under den varma årstiden och under den kalla perioden. Noggranna skor kompletterar både jeans pojkvänner och klassiska skärningar.
 4. I ensemblet med en affär garderob . En win-win-lösning är valet av strikt kläder. Och ledarna i denna fråga är blyertschalet och byxor.

Beige skor

Som redan noterat anses den neutrala gammaen i denna säsong vara ännu mer framgångsrik för föremål av klassisk garderob, speciellt skor. Med tanke på laconicism, och ibland icke-beskrivande färgning, var de mest populära beige lackskor-båtarna. Denna slutsats är framgångsrik för monokroma bågar och en kombination med mjuka pastellfärger av färgskalor. Därför är det möjligt att namnge trendlinjer i romantiska stilens ensembler. Vilken nyans som helst av paletten i fullfärg i matt design passar perfekt till monofoniska affärsklänningar och en ljus monokromaftonklänning.

Svarta skor

I år gäller mångsidigheten i de mörka klassiska färgerna endast för kombinationer av demisäsongperioden. Här är valet omfattande, men det är värt att överväga att utforma skor. Modeller från texturerat läder och svart mocka skor är idealiska för en utgångsbild, där accenter och avvikelser från strikt stil är tillåtna. I affärsmodell är monokrom täckning fortfarande välkommen. För fashionistas, som inte är begränsade av klädkodsramarna, är kombinationer av blandat material eller svartvita färger acceptabla.

Vita skor

Detta val är lämpligt för tjejer vars huvudsakliga stil är romantisk och öm. Felfria vita ensembler är attraktiva för vardagligt slitage i år. I det här fallet är det nödvändigt att stoppa valet på modeller med icke-standard design. En utmärkt lösning kommer att vara skor med en rem, metall smycken för guld, spetsinsatser. Vita tillbehör är dock relevanta för en ljus stil. Det är viktigt att avsluta en färgfärgad lök, där skorna blir ett mjukningselement. Perfekt för detta val är bilden i röd.

Röda skor

Det är viktigt att förstå att en klar slutsats alltid kommer att vara huvudpunkten i bilden. Därför är de mest framgångsrika enfärgade ljus eller mörka ensembler. Avgörande och självförtroende fashionista stylister föreslår att vara kvar på möjligheten av en röd outfit. Om en mättad nyans skrämmer dig med sin glans, hänvisar du till nyanser. I mode, några lösningar - bordeaux, korall och till och med rosa skor-båtar. Ser perfekt ut med vit kläder. Men här måste du lägga till ett eller två element i färg på skor - ett bälte, en påse eller åtminstone läppstift .