Övningar för bantning mage

Magen är problemzonen för alla kvinnor i världen. Hur som helst, på grund av kön har han problem med kvinnor i alla åldrar. Eller på grund av det faktum att de flesta av de feta insättningarna finns här. Eller problemen uppstår efter födseln, för i det här fallet är det en ökning i vikt och bukmusklerna sträckte sig själva mycket under 9 månader. Vi kom till den logiska slutsatsen att övningar för viktminskning av buken är till viss del användbar för alla representanter för den vackra hälften av mänskligheten. Det handlar om dem som vi kommer att prata mer detaljerat.


Typer av belastning

Som ni vet är belastningar kraft och kardio. Kraftbelastningar syftar till att blåsa upp vissa muskelgrupper. De kommer att passa dig, om du inte har problem med övervikt behöver du bara dra åt magen och göra den mer platt.

Kardiovaskulära övningar bidrar till att driva fett från hela kroppen på grund av hög energiförbrukning. De hjälper dig att bli av med övervikt. Den mest optimala varianten är kombinationen av hjärt- och kraftbelastningar. Och, i vilken proportion, beror på dina behov.

anpassning

Tro det eller inte, och även de mest effektiva bukviktförlusterna är beroendeframkallande. Kroppen blir van vid belastningen och fungerar inte för vårt gemensamma gott längre. Det är därför var fjärde vecka rekommenderas att antingen öka belastningen eller ändra komplexet .

Exekveringstid

Den mest gynnsamma tiden för att utföra fysiska övningar för att förlora viktmagen är från kl. 11.00 till 14.00, och även från 18.00 till 20.00. Morning övningar kommer också att vara effektiva, men de bör inte innehålla för mycket stress. Gör det 3 gånger i veckan, efter varje träning, 1 dag paus för återhämtning.

Därefter föreslår vi att du bekantar dig och upplever vårt komplex av övningar för viktminskning av buken. Du behöver träningsmatta, sportdräkt och sneakers.

  1. Vi ligger på golvet på baksidan, benen böjer sig vid knäna och drar dem så nära som möjligt. Händerna i låset på baksidan av huvudet, armbågar ser fram emot. Vi gör korta uppstigningar med stammen, hakan pressas till bröstet. Vi utför 3 tillvägagångssätt 16 gånger.
  2. Benen lyfts vertikalt, knäna är halvböjda, vi fortsätter att klättra. Riva inte midjan från golvet, lägg den inte för långt tillbaka. Också, utför inte övningen, du kan skada nacken. Vi utför 3 till 5 tillvägagångssätt 15-30 gånger.
  3. För sneda muskler utför vi kroppsliftar med varv till sidan. Antal upprepningar: 15-30, närmar sig - 3-5.
  4. IP - Liggande på baksidan, händer bakom huvudet, ben är halvböjda. Vi lyfter benen med höjning av ett bassäng, vi återvänder ben, men inte helt sänkt. Antal upprepningar: 15-30, närmar sig - 3-5. I denna övning lägger vi särskild uppmärksamhet vid lågtrycket på golvet, och försök att inte böja dina ben för mycket, annars kommer belastningen på bukmusklerna att minska.
  5. Nästa övning utförs med bodibar. IP - sitter på bänken, viktning på axlarna, vi tar tag i bodybard med båda händerna, ryggen är något rundad. Utför kroppens hörn, med sänkning av kroppsrörets främre ände. Vi gör från 2 till 4 tillvägagångssätt, från 100 till 400 repetitioner.
  6. Därefter sväng pressen på fitballen - baksidan är på bollen, fötterna på golvet, knäna böjda, händerna bakom huvudet. Vi tillverkar standard torsolyftar. Vi gör 20 repetitioner, 3-5 tillvägagångssätt.

Dessa ganska enkla övningar för viktminskning av buken hjälper till att pumpa upp raka och sneda muskler, öka uthållighet och styrka, och också bli av med fettavlagringar.

Viktig säkerhet är: Utöva inte genom obehag, någon smärta är en signal att sluta. Gör komplexet inte tidigare än 2 timmar efter att ha ätit eller 2 timmar innan du äter, långsamt, utan att rycka.