Hur man pumpar upp baksidan av huset?

Vissa tjejer, som inte har tid att gå till gymmet, är intresserade av hur man pumpar upp baksidan av huset. Många gör ett stort misstag, glömmer att inkludera i sina komplexa övningar för den här delen av kroppen. Den spända ryggen garanterar inte bara rätt hållning , men gör också kroppen proportionell och vacker. Fler övningar gör att du kan bli av med ryggsmärta, varav ett stort antal människor lider.

Hur pumpar en tjej hemma hemma?

Det finns många olika övningar som är lämpliga för hemmabruk. För att uppnå resultatet är det nödvändigt att göra flera tillvägagångssätt 10-15 gånger. Gradvis kan belastningen ökas.

  1. "Båten" . Vi erbjuder att utföra denna övning i flera steg. Placera på magen och riva av bröstet och benen från golvet, peka händerna längs kroppen. Dra dina händer mot benen och sträcka ännu mer i ryggen. Därefter dra armarna framåt och fixa positionen för 5 poäng. Nästa steg är att ta tag i dina anklar och pausa för några räkningar, sväng fram och tillbaka. Under träningen måste du hålla dina fötter på vikt.
  2. Hantel odling i sluttning . Om du är intresserad av att pumpa en tjej tillbaka, var uppmärksam på den här populära träningen, för vilken du behöver förbereda hantlar. Stå upp rakt, placera dina fötter på axelns bredd, böj dem något i knäet. Kroppen luta framåt 60 grader utan att böja sig i ryggen. Ta hantlarna i handen och håll dem framför dig, böj något i armbågarna. Uppgiften - lägg händerna iväg och ta dina axelblad. Med tanke på att armbågarna ska pekas uppåt.
  3. Boxer . Startpositionen är identisk med föregående övning, endast en hand ska dragas framåt och den andra ska dras tillbaka. Händer måste bilda en rad. Uppgiften - ändra händerna och fixa i punkterna i några sekunder.
  4. The Swallow . Finns hur flickan ska pumpa upp på baksidan av huset, skulle jag vilja nämna denna universella övning, för vilken du inte behöver extra utrustning. Det är värt att notera att "Swallow" gör att du snabbt kan rätta ställningen. IP-stativ på alla fyra, sätta händerna under axlarna. Uppgiften är att dra höger hand framåt och ta motsatt ben tillbaka. Det är viktigt att fixa kroppen i en rak linje i 5 sekunder, och upprepa detsamma med den andra sidan.

Det är inte svårt att pumpa en kvinna tillbaka, eftersom övningarna är tillgängliga och du behöver bara träna regelbundet, inte glömma att ladda andra delar av kroppen.