Hur man uppmuntrar - de bästa sätten att heja dig själv och andra

Hur man jubla själv eller en älskad? Finns det ett universellt sätt? Om han var, var alla lika glada, men var inte rädda för dåligt humör eller ledsen - de behövs också för personlig tillväxt och medvetenhet om sina känslor. Dåligt, när ett sorgligt humör stramar.

Hur man uppmuntrar när det är noll?

Dumma perioder är hos varje person, och det finns en fråga hur man lyfter till sig humör om allt är dåligt? Till att börja med är det viktigt att inse att det nu är så, men det här är en tillfällig period, och det finns alltid en väg ut, ge dig själv en stund i det här humöret, men bli inte nedslagen. Om du inte klarar dig själv är det viktigt att fråga dina vänner och släktingar om hjälp och försök prova olika sätt.

Hur man uppmuntrar dig hemma?

Hembiträden och vardagliga rutiner kommer att doppa någon i förtvivlan, men det borde inte lämnas till chans. Hur man cheer dig själv snabbt hemma, sätt:

Hur snabbt kan du uppmana dig på jobbet?

Hur man cheer dig själv snabbt i en arbetsdagens rutin för att känna en energiöverskott och en önskan att fortsätta finns på flera sätt:

Sätt att uppmana

Hur man uppmuntrar dig själv mycket snabbt? Det finns många sätt och alla gör sina egna saker, men det finns universella sätt att höja humöret:

Musik som skryter upp

Hur man cheer dig själv om olika sätt inte fungerar? Detta kan göras mycket enkelt, med hjälp av din favoritmusik. Om hon är trött på är det dags att ändra hennes spellista. Hur ökar ditt humör? För att göra detta måste du starta spelaren eller radioen och börja flytta i tid med musiken, kroppen kommer att berätta hur du kör en liten körning, men om du är för lat kan du bli bekväm i sängen och fördjupa dig i hörseln. Musik som förbättrar humör:

Filmer som uppmuntrar

Hur man uppmuntrar dig själv om det är bortskämd av en strid med en älskad, eller går det inte smidigt på jobbet eller i affärer? Du kan titta på en film om det aktuella ämnet, där hjältar, övervinna alla svårigheter, hantera och bli starkare, bättre och vackrare, eller komedier som du inte behöver tänka på, men låta dig bara skratta. De bästa filmerna för att höja humöret:

 1. " The Good Year ." Max är en framgångsrik börsmäklare, svår och kynisk, bor i London, absorberas i sitt arbete. Oväntat kommer nyheterna om hans farbrors död, som bodde i Provence och väckte Max istället för sin far. Max ärver hans farbror vingård och för att lösa familjefrågor går han till Provence, där hans liv under veckan förändras radikalt.
 2. " The Lake House ". Filmen med ojämförliga Keanu Reeves och Sandra Bullock kommer att muntra upp, för det visar kärlek att övervinna gränserna för tid och rymd.
 3. Paddingtons äventyr . Äventyren av en ovanlig björungul, som kom från djungeln till London, kommer att göra även den mest dyster personen le, filmen rekommenderas för familjebildning.
 4. " Livet kan inte vara tråkigt / Zindagi Na Milegi Dobara ". En ljus indisk komedi om tre resande vänner, med danser och spektakulära landskap.
 5. "Den Naken Sanningen ." Hon är en förfinad, intelligent TV-presentatör, och hon har två problem: programmets betyg faller och ingen tur med män. Och så framstår han, kommentaren, som tilldelas henne för att höja betyget. Han är obegriplig, cynisk och otrevlig, men hans karisma samlar åskådare, och han är också en kännare i relationerna mellan män och kvinnor.

Satser som lyfter humöret

Humör - det är som vädret, det förändras ofta, särskilt hos kvinnor. I den moderna världen ersätts den verkliga kommunikationen med en virtuell, och det har också dess nackdelar, för när det är melankoli och sorg, är det svårt att förmedla dina känslor genom gadgets. Ja, ledsna uttryckssymboler kan skickas, men värmen av närvaron av en älskad har inte blivit avbruten, och vad ska man göra, hur man höjer människans humör genom korrespondens?

Du kan skicka dikter som höjer humör eller uppmuntrar fraser, det är bättre om de är i egna ord och med hela sitt hjärta, men du kan använda både fraser av tänkare eller från dina favoritböcker och filmer:

 1. Moln behövs för att njuta av solen mer!
 2. Ett underbart liv börjar med vackra och glada tankar!
 3. Kvinnans armar är inte tårar, men hennes leende!
 4. Leende dåligt väder betyder det att kalla sitt leende tillbaka i form av en sol bakom molnen.
 5. Ett gott humör måste vara sjuk så att du kan infektera andra runt dem.

Böcker som ökar stämningen

Hur du kan uppmana om det inte finns någon styrka att göra något och börja göra och släppa dina händer. Att läsa bra litteratur har alltid haft en positiv effekt på kroppen. Kanske är det dags att slappna av och ta sig bort genom att läsa en enkel, trevlig bok, där huvudpersonerna faller i komiska eller svåra livssituationer och kommer ut ur dem med värdighet, blir starkare och vackrare? Böcker för att höja stämningen:

 1. " Bridget Jones dagbok " H. Fielding. Bokens hjältinna, Bridget, en glad tjej skriver alla sina sorger, upplevelser, litar på honom som en vän till sin själ i sin dagbok. Bridget faller i en annan slags bindningar, som andra skulle göra förtvivlan och falla i förtvivlan, men Bridget fortsätter till sin lycka.
 2. " Vin från maskrosor " R. Bradbury. Bland de läsare av denna bästsäljare anses den mest positiva och populära. Juicy och doftande färger på sommaren, fylld med solig värme och självbiografiska händelser gör att du ler och uppmuntrar någon.
 3. " Tre i en båt, räknar inte en hund " av Jerome K. Jerome. Tre män och en hund med dem går till båt i Themsen, även om de inte har färdigheter att hantera en båt. Hjältar faller i olika roliga situationer.
 4. " Dona Flor och hennes två män " J. Amadou. Brasilianska karnevaler, skvaller, samtal och i mitten är hon en känd kock, vars äktenskap inte gav henne en kvinnas lycka, men det om båda tar lite ...
 5. " Ängeln i luften " av L. McCrossan. En ljus och luftig romantik om hur kärlek kommer till liv, och inte alltid de saker som börjar gå felaktigt, leder till katastrof, tvärtom, det försöker komma in i något underbart, vilket händer med huvudpersonen, radiopresentanten.

Produkter som uppmuntrar

Det mest prisvärda nöjet för en person är mat. Kvinnliga talesmän känner till att choklad skryter om några minuter, på grund av att kakaobönor innehåller substansen tryptofan, vilket påverkar produktionen av glödande hormoner. Ja, vad säger man till exempel när vädret utanför fönstret är regnigt och orsakar melankoli, eller det finns ingen att prata med? Det är nödvändigt att använda receptorer: lukt, rör och smak.

Vilka produkter kan du uppmana dig med:

Hur man uppmuntrar en kille?

Hur man uppmuntrar en älskad eller en vän? En stark hälft av mänskligheten tolererar i grunden allting i tystnad, och en man kan inte visa ett dåligt humör, för "killar gråter inte!" Men de mopar och lider också. Sätt att uppmana en man:

Hur man uppmuntrar en flickvän?

Kvinnor är enklare, de är i sin natur väldigt känslomässiga och uppmuntrande ord som höjer stämningen för en flickvän, berättade med uppriktighet och med tanke på att allting till det bästa blir den bästa terapin, ibland behöver du vara en väst, där en flickväns sorgsenhet kommer att återuppliva. Hur man uppmuntrar - här kan du visa din fantasi. Till exempel kan du ordna en pyjamasparty med att titta på filmer på ett romantiskt tema eller på ett snällt sätt att tvätta stenarna till fiender.

Hur man uppmuntrar en vän?

Hur man höjer människans humör har presenterats på flera sätt, men du måste alltid lita på din inre känsla, för att du inte alltid behöver sträva efter att förbättra ditt humör, med all del behöver du också ljust ledsen som en känsla. Hur man höjer stämningen diskret och diskret? Fråga en vän vad han / hon skulle vilja uppnå, om de var i gott humör, låt dem antas och titta på svaret, vad kan man hjälpa till med.