Övningar för bröstet med hantlar

Vad kan ge dig övningar för bröst med hantlar? Ett tätt, upphöjt bröst som vilar på en mer utvecklad bröstmuskulatur. Bröststorlek ingen manipulation, förutom plastikkirurgi, kan inte förändras, så om du vill göra en trippel av din deuce - du vet, det hjälper inte dig. Men några för att lyfta bröstet, ta det in i tonen - sannolikheten är där. Samtidigt är det viktigt att utföra övningar för att stärka bröstkroppens muskler långsamt och smidigt, så att bålsmuskeln ökar.

  1. Kraftövning på bröstet. Stå upp rakt, ben axelbredd isär, i hand - hantlar, armar som lyfts framför honom, böjda i armbågarna, armbågar som tittar på sidorna. Utför rörelserna som om du simmade: ta händerna framåt, räta ut dem, sprida dem, böja i armbågarna och återgå till startpositionen.
  2. Grundläggande övning på bröstet. Stå upp rakt, fötterna axelbredd isär, i händer - hantlar, händer längs kroppen. Andas ut och höja dina framarmar framför dig till bröstets nivå, på inspiration - ta försiktigt startpositionen. Fixa kroppen, rör bara händer.
  3. Öva för att stärka bröstet. Ligga på ryggen, benen böjda på knäna, händerna med hantlar i huvudet. Vid inandning, höja och sänka händerna i magen, andas lätt tillbaka till originalet.
  4. Ligga på ryggen, böj knäna, händer rakt mot sidorna, i dina händer - hantlar. Inhale, korsa dina armar, andas ut och återgå till startpositionen. När du korsar, se till att den ena handen och den andra handen är överst.
  5. Övningar för bröstet med hantlar. Ligga på ryggen, benen böjda på knäna, lägg en hand från hantlarna längs kroppen, lägg den andra handen bakom huvudet. Inandning och smidig förändring hand i ställen, andas ut och återvända till platsen (gör "saxen" med händerna).
  6. Öva på bröstet hemma. Ligga på ryggen, benen böjda på knäna, händerna med hantlar längs kroppen. Inhale, höja långsamt dina händer och sänk dem vid huvudet. Vid utandning återgår du smidigt till startpositionen.
  7. Ligga på ryggen, benen böjda vid knäna, händerna raka framför dig, i en vinkel på 90 grader mot kroppen. Beskriv med händerna en hel cirkel, först linda händerna bakom huvudet och sprid sedan till sidorna och sedan - ansluta sig på buken och återgå till startpositionen.

Upprepa övningskomplexet för bröst för kvinnor i 3 uppsättningar med 15-20 repetitioner tre gånger i veckan, och resultaten kommer inte vara långa innan du kommer!