Lenten diskar - recept för ett festligt bord

Tiden för de stora snabba tillvägagångssätten. Men trots allt, ingen avbrutna födelsedagen, födelsedagsfesterna, 8 mars och andra helgdagar under denna period, så festivalen måste göras. Det viktigaste att samtidigt utesluta snabbmat eller ersätta den i diskar med växtbaserade ingredienser.

Vi erbjuder flera recept för snabba rätter till festbordet, som säkert kan inkluderas i Lenten-menyn.

Receptet på magert sallad

ingredienser:

beredning

Vi sköljer svampen, låt dem dränera, skära i små bitar och lägg dem i en stekpanna med uppvärmd, raffinerad olja. Stek massan tills champinjuensjuice avdunstar, krydda med salt och slipad peppar i slutet.

Råfiskens filé skärs i remsor eller kuber, vi kapar de koreanska morötterna lite, och skinglarna tvättas, torkas och skärs i små bitar. Färskvasket gurkor avlägsnas från huden och krossas med små sugrör.

Alla beredda komponenter läggs i lager, promazyvaya alla med majonnäs. Börja arrangemanget av skikten från svampen och sluta med gurkor, och lägg resten på egen hand.

Om mager sallad är nödvändig för att laga mat på dagar när du inte kan äta fisk, kan du göra det utan det kommer också att vara gott.

Recept för Lenten snacks på ett festligt bord med mushrooms

ingredienser:

beredning

Mushrooms tvättas, ge avlopp, skära i roten av roten och skära i tillräckligt små. Mala även skalade lök och vitlök och finhacka färska färska örter.

Häll raffinerad vegetabilisk olja i stekpannan, lägg löken, skicka den till genomskinligheten och tillsätt svampens benade ben. Stek allt ihop i ytterligare fem minuter, krydda med salt och slipad peppar, tillsätt brödsmulor, hackad vitlök och grönsaker, blanda, stå i brand i en minut och fyll i den resulterande blandningen av svampdräktar. Sprid dem på toppen med lite magert majonnäs, lägg i en bageri eller på ett bakplåt och lägg i en uppvärmd till 195 graders ugn i femton minuter.