Deg för dumplings med cottage cheese

Höstost är en universal fyllmedel för dumplings, vars smak kan varieras efter eget gottfinnande. Vill du göra saltade dumplings? Lägg till ostmassa lite vitlök, grönsaker, stekt lök eller hård ost. För dumplings med söt fyllning kan ostmassa användas ensamt eller varierat med bär, torkade frukter eller kryddor som vanilj eller kanel. I ett ord kan variationerna av recept för ett fyllmedel vara otaliga, men glöm inte testet. Vi bestämde oss för att ägna detta material till de senare.

Recept för dumplings med cottage cheese

Låt oss börja med favorit av många frodiga vareniki, som är förberedda för ett par. Hemligheten hos den frodiga degen är uppenbar och ligger i användningen av jäst och tar därför omedelbart hänsyn till den tid som krävs för att prova jästestet innan man påbörjar arbetet.

ingredienser:

beredning

Anslut vätskan och värm upp den lätt (temperaturen får inte överstiga 50 grader). Därefter tillsätts ca 100 g mjöl i blandningen av granulärt socker och jäst, så att utmatningen är en tjock deg, som liknar det som kokas på pannkakor. Låt värmen i värmen i en halvtimme, och häll sedan i oljan och börja häll kvar det kvarvarande mjölet. Slutresultatet och proportionerna bestäms alltid av mjölets fuktighet, så tillsätt djupt hälften av det totala och häll sedan i små portioner tills degen är brant nog för att hålla fast vid ytan. Ready com bör återigen sättas på en korrektur, men i en timme.

Närliggande deg för dumplings med cottage cheese ska rulla ut och klippa, fyll i med ostfyllning, blinda kanter och koka sedan allt i ett par 5-7 minuter.

Deg på yoghurt för dumplings med ostmassa

Kefir deg är mindre tät, och eftersom det är mycket mer villigt att förbli mjuk även efter kylning, istället för motstycket, kokt på vattnet. Förresten, som en grund kan du inte bara använda kefir, utan också jäst mjölk eller fettsyror .

ingredienser:

beredning

Om du förbereder en söt deg, lägg sedan till ägget en tesked socker, om saltet är en nypa salt och vispa. Häll kefir till ägget, repetera piskning, och häll allt till mjölet och börja kneda degen. Så snart samlingen samlas och blir elastisk och behaglig för beröringen, lägg degen åt sidan i 15 minuter för att göra det lättare att rulla ut. Därefter fortsätter arbetet enligt det vanliga scenariot: rullade, skära, lägga ut fyllningen, blinda kanterna och kokade tills den uppstod.

Dumpling dumplings med cottage cheese på vatten

ingredienser:

beredning

Ägg och smör beat med en nypa salt och späd med vatten. Häll mjölet i vätskorna och knåd den homogena degen. Raskatav, skär det i portioner och fortsätt till formningen av vareniki.

Degen för lat vareniki med stallost

Om det inte finns någon tid för modellering av vanliga dumplings, ta sedan ett lat alternativ, där alla vanliga ingredienser kombineras i en enda massa, sedan uppdelad i portioner och obvarivayutsya.

ingredienser:

beredning

Häll kockost med socker och ägg med en gaffel, och kombinera sedan alla med mjöl. Den resulterande massan låg på bordet, rulla in i en turné och klippa. Lazy vareniki koka tills stigande och serveras med ett överflöd av smör och gräddfil.