Fyllmedel under ögonen

Injicerings kosmetologi är en av de populära metoderna för konturplaster . Läkemedelsinjicerade läkemedel kompenserar för vävnadsbrist, som i slutändan bildas i vissa delar av ansiktet. Fyllmedel används för att korrigera yttre defekter: eliminera påsar under ögonen, eliminera fina rynkor, dra åt ögonlocken.

Vad är fyllmedel under ögonen?

Beroende på den kemiska sammansättningen uppdelas fyllmedlen i:

Bionegodiruemye fyllmedel för kroppen av utländsk vävnad, i samband med vilken de kan avvisas av kroppen.

Sådana fyllmedel är identiska med mänskliga vävnader och är beredningar i form av en gel baserad på:

Kosmetologer inkluderar fyllmedel baserade på hyaluronsyra till de mest säkra och effektiva drogerna. På grund av avsaknaden av syntetiska komponenter avvisas de inte av huden, men efter en viss tid försvinner de och avlägsnas helt från kroppen.

Konsekvenser av att införa fyllmedel under ögonen

Precis som någon kosmetisk manipulering, har proceduren för injektion under ögonen på fyllmedel kontraindikationer. Injektion av fyllmedel bör inte göras:

Dessutom utför inte kosmetologer proceduren i fallet när det finns permanenta implantat i korrektionszonen.

Fyllmedel under ögonen kan orsaka ett antal komplikationer, i form av:

Det finns också allvarligare komplikationer i samband med kroppens egenskaper eller läkemedlets kvalitet. inklusive:

Tyvärr är kosmetologens otillräckliga professionalism ibland också orsaken till allvarliga komplikationer. Därför har du bestämt dig för att göra fyllmedel från mörka ringar under ögonen, se till att ta reda på patienternas åsikter om specialisten och kontakta den kosmetolog som rekommenderas av vänner som redan har genomgått denna procedur.