Hur snabbt lagar betor?

Rötter är en användbar och välsmakande rotskörd, rik på vitaminer och näringsämnen. Det förbättrar arbetet med blodkärl, hjärta, höjer hemoglobin. Många hemmafruar använder denna grönsak för att laga sallader och andra rätter. Och hur snabbt att laga betor, vi berättar nu.

Hur man lagar bägare snabbt och gott?

ingredienser:

beredning

Så vi väljer rotgrödor av små storlekar, vi tvättar dem och skär dem i bitar. Vi sprider rödbetorna i en kastrull och fyller den helt med vatten. Vi skickar disken till mitten av elden, täcka den med lock och koka grönsaken i cirka en timme. Till betorna medan du lagar mat inte förlorar sin rika burgunderfärg, tillsätt lite citronsaft. Beredningen kontrolleras enligt följande: Pipa betorna med ett skarpt föremål och om frukten är mjuk, torka försiktigt vätskan och använd de kokta betorna till sitt avsedda syfte.

Hur snabbt lagar hela rödbetorna i en kastrull?

ingredienser:

beredning

Grönsaker tvättas ordentligt, svansar tar inte bort. Häll i vattnet, värm det och koka och försiktigt doppa roten. Minska värme och koka betor i ungefär en timme. Därefter dräneras buljongen försiktigt, och roten läggs ut på en tallrik och vi tar bort den i 15 minuter i kylskåpet.

Hur man lagar biet i en mikrovågsugn snabbt?

ingredienser:

beredning

Och här är ett annat snabbt sätt, hur man lagar betor i vatten. Rotgrödor tvättas noggrant från leran, vi gör djupa snitt, lägger dem i en glasbehållare, fyller dem med vatten och lägger dem i en mikrovågsugn. Installera på enheten en effekt på 800 watt. och sätt på timern i 10-12 minuter. Efter hörsignalen kontrollerar vi grönsakernas beredskap och tar försiktigt ut dem.

Hur snabbt lagar man en stor rödbetor?

ingredienser:

beredning

Skölj noga och torka betorna. Nu tar vi en specialrätt till mikrovågsugnen, lägger rötterna i mitten av behållaren och lägger en halv kopp kokt vatten. Täck locket och lägg behållaren i mikrovågsugnen. Installera enheten med full ström och ställ in tiden i 7 minuter. Efter pipen, vrid försiktigt betorna på andra sidan och koka ytterligare 7 minuter. Låt det sedan infilera under det stängda locket och kontrollera beredskapen med en kniv eller gaffel.