Hur man lagar kakao på mjölk?

Kakao är en drink utanför tiden, vilket är populärt för denna dag. Variationer av kakao recept för idag skapat mycket, men grunden för varje drink är förblir densamma - kakaopulver och mjölk. Detaljer om hur man lagar kakao på mjölk med det vanliga och inte riktigt så kommer vi att berätta ytterligare.

Hur man lagar kakao från pulver på mjölk?

Låt oss börja med beskrivningen av tekniken för framställning av vanlig kakao på mjölkbasis. Mjölk i detta recept kan tas av alla, det beror bara på dina preferenser och den observerade kosten som bestämmer fettinnehållet i produkten. Byte av kojölk kan vara vilken grönsak som helst, tekniken kommer inte att förändras från detta.

ingredienser:

beredning

Först måste du förbereda en pasta med mjölk och kakao, vilket hjälper till att undvika bildning av klumpar i den färdiga drycken. För att förbereda en sådan pasta, ungefär i ett glas mjölk, späds hela pulvret, omröres intensivt tills det är jämnt. Tillsammans med kakao kan du också hälla socker på den här delen av mjölken, eller häll i något annat sötningsmedel, eller du kan lägga den till en färdig dryck efter eget tycke.

En pasta mjölk och kakao tillsättes sedan till resten av mjölken, vilken förvärmas över medelvärme. Efter kokning av drycken bör noteras ca 15 sekunder, och ta sedan av disken med kakao från elden. Kakao med mjölk serveras omedelbart, du kan också komplettera drycken med marshmallow eller en droppe vaniljkärnan.

Cacao Recept för mjölk

Om du vill överföra drycken från barndomen till vuxenlivet och ge det uppfriskande egenskaper, blanda sedan kakao med kaffe - ett utmärkt alternativ för morgonuppvakning. För kvällsföreningar kan drycken anpassas genom att lägga till lite cognac eller favoritlut. Tack vare kakao får det vanliga kaffet en mycket rikare chokladsmak.

ingredienser:

beredning

Förberedelsen av kakao på mjölk börjar med utspädningen av pulvret i en liten mängd mjölk. Efter detta tillsätts kakaopastaen till det uppvärmda kaffet och den återstående mjölken hälls. Placera drycken över en svag eld och koka, omrör, tills de första tecknen på början av koka. Tillsätt vanilj och kanel, häll kondenserad mjölk och vänta tills det kokar. Servera kakao med kondenserad mjölk omedelbart.