Divination av Nicholas Miracle Worker den 19 december

Det är från semestern tillägnad Nicholas Wonder-arbetstagaren att nyårssemestern börjar. På denna dag, sedan antiken, väntar barn på gåvor under kudden och vuxna spenderar förtrollande den 19 december. Det finns olika varianter av förutsägelser, som är lämpliga för en person och för hela företaget. Det viktigaste är att ta saken på allvar, annars behöver du inte räkna med att få ett sant resultat.

Divination av Nicholas Miracle Worker den 19 december

Ofta på denna dag försökte kvinnor lära sig om sin framtid, och först och främst om kärlek, och även om uppfyllandet av lust. Fortune-telling för företaget. På denna dag kan du träffa flickvänner och ta reda på vad var och en kommer att ha en förlovad i framtiden. Till att börja med bör du förbereda och köpa 40 ljus i kyrkan, och du behöver göra det här enbart på en kvinnodag, det vill säga på onsdag, fredag ​​och lördag. De måste placeras i ett rum där spådomandet kommer att hållas på natten den 19 december och tänds. Ljus ska vara den enda ljuskällan. Tjejer kommer i sina egna huvuddukar och tar med sig en av dessa saker: ett mynt, en räkning, salt, socker, sax, bröd , rump, lök och en ring. I varje näsduk måste du pakka in en av de angivna föremålen och sedan lägga den i en låda och ta ut den på gatan. Lämna allt du behöver i en timme, så att Nicholas kan ladda saker med energi. Därefter sätts lådan in och blandas med alla ficklamporna. Varje flicka borde, utan att se efter att få en näsduk och titta på objektet som hon fick veta om hennes fiance.

Tolkning av förmögenhet som berättar på festivalen av St. Nicholas Wonderworker den 19 december:

Fortune-talande med en kniv. Denna spådom på natten den 19 december kan utföras både i företaget och ensam. Det är nödvändigt att ta en kniv och lägga den på bordet och runt, som klockan klockan, sprider noterna. På löven måste du skriva sådana ord: "ja", "nej", "vänta lite", "akta dig för oärliga vänner", "förvänta dig goda nyheter", "få ett brev", "lycka till i affärer", "oväntad gäst" kärlek "," bakom den svarta remsan blir vit "," ny pojkvän "," oväntat möte "och" lång resa ". Ställ en fråga och vrid kniven, vilket kommer att indikera rätt svar.