Cocktails med gin

Det är sällsynt att träffa en man som älskar att dricka gin i ren form. Ändå är det ganska starkt och torrt med en rik smak av enbär. Men här som en alkoholisk grund är en gin bara perfekt. Låt oss ta reda på dig intressanta recept för att göra cocktails med gin, som är enkla att göra på bara några minuter hemma.

Gin och tonic cocktail

Gin och tonic - en ganska uppfriskande cocktail, vars smak kommer att komma ihåg resten av ditt liv. Det är vanligt att fräscha upp och uppmana. Den här cocktailen ska vara full genom ett rör för att fullt ut kunna uppleva smakens fulla mättnad och "sträcka" nöjet.

ingredienser:

beredning

Så sätt lite is i det höga glaset och häll i gin först och sedan toniken. Därefter lägger du till en cirkel citron och serverar med ett halm. Det är allt, en cocktail med gin Bombay är klar!

Cocktail Gin - Fiz

ingredienser:

beredning

Häll i en skakapparat med issockersirap, gin och citronsaft. Blanda försiktigt allt och filtrera genom en sikta i ett rent glas med is. Lägg till en fin soda och dekorera en cocktail baserad på gin en bit citron och mogna körsbär.

Cocktailgin med martini

ingredienser:

beredning

Först faller vi i sömnen i isskakan. Häll sedan gin och Martini. För att ge cocktail lite bitterhet och mandelsmak smak, häll i lite dryck från maraschino körsbär och citronsaft. Alla komponenter blandas grundligt, skakas grundligt och sedan häller vi cocktailen från skakan i glaset och sänker den lilla ananasanvändningen till botten.

Cocktail med gin "Bronx"

ingredienser:

beredning

I en skakare sätter vi isbitar och häller gradvis alla övriga komponenter. Skaka sedan noga drycken och häll i ett glas för cocktails.

Cocktail med gin Beefeater

ingredienser:

beredning

Så, för att förbereda denna raffinerade cocktail, skaka fyller med is, häll i gin, grädde, lägg äggvita, pulveriserat socker och blanda väl. Filtrera sedan i ett cocktailglas och dekorera med citronskal.

Cocktail av gin och vermouth

Denna enkla och samtidigt förfinade cocktail rekommenderas för att höja andan och stämningen.

ingredienser:

beredning

Så sätt först ginet i ungefär en timme i kylskåpet. I skakan häller vi is och häller vermouth. Skaka noga för att alla isbitar är helt täckta med alkohol. Överskottsvätska försiktigt dräneras och hälls kyld gin, alltså igen allt försiktigt blanda. Vi häller färdigcocktailen i ett martiniglas, kastar en citronkrets och kläm ut lite juice.

Separat är det värt att notera att förutom att göra cocktails, kan du helt enkelt blanda gin med olika juice. Perfekt för detta apelsin, äpple, citron och körsbärs frashi. Proportionerna beror vanligtvis på styrkan, men den utmärkta kombinationen är förhållandet 1: 2, det vill säga en del av en gin och två delar av saften.

Om du ska organisera en fest, kan du också göra ovanliga cocktails med absint eller sambuca , vilket dina vänner, vi är säkra på, kommer att uppskatta.